30 Oktober 2011

# SOUL EMPTY

- cinta mukabuku -

ari nie aku xpergi keje so on9 jerk la keje aku.
td smbil2 tgah on9 aku ada lah t'perasan kt satu accnt tue.
citer nyer begini :
aku slalu follow up si penk nie bnya story dri dulu lg smpai skrg.
dlu die prnah single then leps tue dpt r sowng cple.
time tue aku dpt rasa kan die punya kebahgiaan di hati.
dyowng b'jnji cinta semati, cinta t'akhir dn acm2 cinta lagi laaa
aku tumpang tersenyum tgok dia bahagia.
tp xsangka plak b'bahagianya dia selama yang diharapkan..
myb faktor jarak kot dyowg clash. entah ! aku pun xpasti.
tp dlm masa clach aku tgok si penk tue ttp memujuk ex dia
spaya kembali b'sama.
aku pun ade r jugak doa kn moga2 dyowg nie kmbali terjalin tp
nmpak nyer dah xder jodoh kot.
urm.. dlm seminggu lepas tue aku tgok si ex dia dh ade pengganti.
si penk tue acm sedis lah ugk aku tgok.
kata2 kat wall dia tue acm org dh mati bini plak.
dia pun aku tgok dh serabai kusut masai.
hahahaa ! apa bole buat kan kerna CINTTA punya pasal
then utk hari nie aku tgok si penk tue dh relation dgn gurlz baru.
wow ! wow ! kat wall dia ayt bkn maen b'bunga lagi beb.
apa pun aku doa kn kebahgiaan dia sbb aku tahu
dia sorng yg baek tp selalu ditinggalkan. hahaa
t'salah pilih cinta kot dia tue..
aku harap si penk dn gurlz tue akn kekal..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...