28 Oktober 2011

- kisah hari ini -

Alhamdunillah ary nie aku dpt ugk keje dgn happy dn tenang. syukur padaMu Ya Allah sbb utk ary nie dn ary yg bakal mendatang aku xperlu lg ngadap mula si malaun tue lagi. ary nie aku dpt bt semua keje dgn tenang. kak long pun aku tgok dah happy, dapat tersenyum tawa lagi dgn kak ema dn kak ira. aty aku senang sngt tgok kak long td. akk, owg tumpang happy tgok akk acm nie dn owg harap akk akn terus happy andainya owg dh xder kat butik tue lagi nnt. owg nak akk terus kuat tuk layan semua kerenah kak ja taw. apa pun b'laku owg akk terus dn tetap sokong kak long. akk, owg xlarat sngat nie. urm.. kepala owg sakit, myb migrin kot. owg ingt kn esk owg nk mintak cuti r kak tp owg xthu nk bg alasan apew lg kat kak ja. owg penat sngat nie, wase acm nak tdow dn xnk bngun lg. bole x ? tp esk ade uji bakat raja lawak kat megamall, owg nak tgok uji bakat tue. acm mne ea..?
******************************************************************
ary nie aku happy kat tempat keje tp blik umah aku sedis. td wktu aku bkak gate nk masuk umah kn, ade lah aku nampak sorng mamat kt dpn gate umah jiran, acm knl jerk mamat tue. perhhhhh ! xsangka plak dak kelas aku upa nyer. hahahaaa kecik nyer indera mahkota nie kn. aku xsangka plak umah dia menghadap dpn umah aku nie. sblum nie aku mmg thu yg dia duk satu taman dgn aku tp aku xpasti plak umh dia tue kt celah mane.. adusss lepas nie mmg t'batas lah p'gerakan aku kan. aku baru jerk plan dh xnk lg lepak dgn dak2 clas. urm... biarkan hal dulu jd kenangan. biar kn aku mulakan hidup baru. aku akn cuba dn b'usaha lupakan pakcik even aku tahu semua tue t'lalu susah utk aku lakukan. lepas nie sorry ea geng kalau tiap kali kowng ajak kuar aku xdpt join. aku harap kowng fham dgn segala alasan yang aku berikan. sbb aku tahu nnt mesti pkck akn join skli kn lepak dgn kita semua dn mesti buah aty dia pun follow kn. so dripada aty aku sakit dn pedih better aku jauh kn diri. aku xnak lagi terseksa dgn perasaan aku sendiri, aku penat dgn semua nie.. aku jst nak sowng yang fhm cara idup aku. that all ! eh2 npe plak aku tetbr touching lebih nie ble blik umah? pdhal td kt butik mood aku ok jerk kot. hurm... ape pun xbole...
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: