01 Disember 2011

- aku bz tahap vvip ? -

ari nie aku kepenatan b'lipat kali ganda. masa b'jalan langsung aku xsedar last-2 aku t'lepas solat asar.. urm, klau sebelum nie kak ema selalu ingat kan aku pkul 6:45pm kiteowng dah cop ! tue waktu tuk kiteowg break solat tapi ari nie semuanya lingkup.. kak ema, akak berenti xsampai lagi 24jam kn tapi org dah jd huru hara. butik tue sunyi sepi tanpa akk dgn kak ira. dah la tadi kak long balek awal, tinggal owg sowng-2 settle kn crystal dan pearl tue. sumpah kak ari nie bz sngat smpai kn org xmenang tangan nak layan coustmer. urm.. tadi cikgu nabila dan cikgu norita ada datang beli aksesori crystal, tau x org lintang pukang sekali cari kan aksesori tuk dyowng. serius wase acm nak nangis jerk, dah laa org nie jenis xingat harga. waaaaa.. ~! org xcukup tangan layan dyowng tadi. aka tau x td kn org tulis bil dgn tulisan comot sngt ! malu ! malu ! malu ! dah la dyowng skodeng tyme org tgah tulis, kalut kot. urm.. dulu kak ema slalu tlg tulis kn tuk org kn. owg nak akk ! akk keje lah bakik kat butik tue :(. hurm.. ari nie owg xsempat nak lunch, kak ja acm faham-2 jerk org tgah lapar kot last-2 dya suruh ziadi belikan makan tuk owg. heheheh ! tadi kak ja bz dgn tander dya, then owg plak bz dgn crystal dan coustmer smpaikan nak mencelah pergi toilet pun xsempat taw. apa pun ari nie org puas aty sbb sale banyak.. heheh ari ni komisyen tuk org pun tinggi.. lalalalaa =)
************************************************************
urm.. ptg tadi tyme aku dgn ladybos jerk kak butik, tetiber ladybos merungut nama si malaun yg aku benci ! arghhh ! aty nie wase acm sakit sngt. ladybos cakap dia kesian tgok aku xmenang tngan buat keje so dya plan nak pnggil balik si malaun tue dtg keje. OMG ! kalau lah si malaun tue ade comfrem aku berhenti ! sumpah aku xboleh keje bwh satu bumbung dgn dia ! aku benci dia ! benci tgok muka dia ! meluat dgn sikap dia yg pura-2 baik tapi busuk acm taik ! urm.. tadi ladybos surh aku msg si malaun tue, konon buat-2 tnya laa kn sudi ke xkeje balik kt butik. ouh kak ja ! please laaa org xkn msg malaun tue dn org mintax maaf taw sbb tadi acm-2 alasan org bagi semata-2 xnak msg si malaun tue. owg wase kak ja dpt agak kn sutuasi kami acm mana so jgn paksa org contact malaun tue. andai kata nanti dia keje dgn kak ja, org rela berhenti keje. cukup lah selama nie owg tahan sabar layan kerenah dia tue. owg benci dia sbb hipokrit ! dpn kak ja bkn maen baek lagi dia tgur owg kn tapi bila kak ja xder haram kejadah langsung dia x tgur. kekadng bila org pnggil pun dia langsung xmenyahut. urm.. yerk laa kn dia tue senior so mna layak kwn dgn org nie kn. tapi alaaa stakat muka acm dia tue org pun xhairan laa klau xjd kwn dia pun.
************************************************************

moga esk masih ada sinar utk aku teus bernafas dan merasai erti kebahagiaan yang sebenar #
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: