30 Disember 2011

- nanges terharu -

awak...
pasal kes mlm td sorry auw. owg taw awk terasa dgn sikap org. urm.. owg ta t'niat pun tuk uat awak sedis dn terasa tp entah laaa. awak-2 smlam tuh sbnar nya owg tgah ngatok sngt, tyme awak call tuh owg tgh baring-2. owg pun ta tahu acm mane tetiber bole t'lelap. awk. awak, tenk auw atas kata-2 awak smlm. serius org terharu dgn semua tuh. org tahu awak syg org, org tahu awak try sebaek mungkin tuk jaga aty org dan owg tahu awak berusaha tuk jd yang terbaek di mata org tapi owg jerk yg ta pandai jaga aty awak kn. urm.. awak-2, owg aku yg owg nie mmg kasar, owg ta pndai na b'romentik bagai, owg ta pndai nk b'puitis dan owg ta pandai nk  b'lentok-2. urm.. tapi owg try tuk jd yg terbaek di mata awk. owg tahu owg dah gagal kn, tapi ta pe laaa coz owg pasrah. awak, owg tertuk tdak terlaku syg kn awak tai owg akui yg owg ta bole tipu aty owg. owg ta bole na menidak kn kata-2 aty dn perasaan owg tuk awak. urm.. owg syg awak ! owg rendu awak ! dn owg perlu kn awak ! tapi owg takut nak bagitahu semua tuh kt awak. sbb owg tahu one 1 owg akn di tinggal kn lagi. awak-2 owg dah serik bercouple dan owg dah serik b'janji setia sbb owg tahu sebnyak mana pun janji, sebnyak mana pun berjanji setia, pasti semua tuh akan burn ugk bila tiba masa nya nnt kn...? urm.. awak, owg percaya kn awak, owg jujur dn awak, dan ow setia terhadap awk tapi adakah awak ugk acm tuh ? jarak kejauhan membatas kn segalanya uat kita kn tapi semu tuh buk alasan tuk awak atau pun owg jd seowng yg curag tau syg..

" syg, owg syg awak, owg rendukan awak dan owg perlukan awak. owg tak tahu acm mna owg bole syg kn awak dlm sekelip mata. owg happy sejak knl awak. awak uat owg bahagia dan happy memanjang. owg selalu rendu kan awak, dan aty ney selalu rendu tiap kali awak ta reply txt owg dan pick up call owg. dalm hati owg jst ada awak sowg je syg "

awak-2, owg akn ingt kata-2 awak neh smpai bila-2. owg terharu sngt mlm tadi dgn luahan aty awak. owg na awak tahu, mlm tadi owg nanges ukn sbb sedis tapi sbb terharu. owg terharu sngt dgn sikap dan kata-2 awak. awk syg kn owg smpai snggup follow tiap langkah owg kn smpai kn awak mkn aty kn. heheee sorry auw awk, owg jnji owg akn lebih peka terhadap aty dn perasaan awak.urm.. owg janji owg akn try ubah sikap owg kat awk auw syg. owg akn try tuk jd sorng yg 'b'lembut' dn 'bersopan santun'. heheheee awak-2 owg syg awak. owg harap awak kota kn segala janji awak dan ples laaa jgn saketi aty owg auw. jgn musnah kn kepercayaan owg terhadap awk. lebiu awk


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: