02 Disember 2011

- luahan aty aku ! -

alhamdunillah ari nie aku dapat balik keje awl. tapi pagi td aku agak bad mood laa sbb t'pksa bkak kedai sowng-2. perhhh ! mmg nk ngamukk laa kn sbb kak long dtg lambat. aku xpasti laa smaada dia sengaja k x tapi pokok pangkal nyer kt sini pagi td aku bad mood di sbb kn kak long ! arghhh ! makin ari aku tgok dia makin berubah, bkn lagi acm kak long yg aku knl dulu. abes ilang wase respect aku kat dia, abes ilang wase syg aku kat dia dn abes ilang wase kemesraan aku bila bersama dia.. myb kami dah tak serasi kot so aku ambek kptusan tuk m'diam kn diri. lantak laa apew yg dia nak uat yg penting xganggu segala kerja aku...
***********************************************************
hehehee ! ptg tadi dlm sibuk-2 uat crystal dan pearl sempat lagi aku bergayut. wah ! wah ! t'ubat rindu aku kat family tadi sbb dpt dgr suara mak, ayh dn adik-2. urm.. aku rindu dyowg, aku nak balik kg. tadi frst-2 mak tanye bile nak balik kg.. ops ! mak ouh mak, sabar ea ankmu insyaAllah akn balik 5hb/12 nie.. heheh org tahu mak rindu org ea ? kn ! kn ! alaaa owg pun rindu ugk kat mak, ayh dan adik-2. mak, tadi kan org wase acm nak nangis jerk mase dgr suara mak. sumpah ! org rindu sngt-2 kat mak.org syg mak. LEBIU MOM !
tadi dlm celah-2 b'gyt sempat laa ugk aku tnya khbr psl si orange [hamster kesygan aku]. perhhh ! bapak rindu giler kot kat si kecik tue. aku plan nnt bla balik sane kn nnt aku nak bwk si kecik tue dtg kuantan, duduk dgn aku dan aku akn jaga dia. tapi agak-2 adik aku bagi k tax ea ? tuh kan dah jd hamster kesygan dia skrg nie.. haiyoyoyoyo.. ! pape pun aku mengharapkn yang terbaik dlm idup dan moga kebahagian aku dan family berterusan.. 


Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: