03 Mac 2012

- kawan baru -

assalamualaikum...

hai peeps ! kowng sehad ? gud !
pd yg xberapa nak sehad tue pandai-2 laaa mkn ubt yerk, moga cpt sembuh :)

untuk entry nie aku nak story pasal seorang kawan baru. aku knl dgn dya dlm fb, dan hari nie genap 4 hari kami berkawan. mungkin masih terlalu awal untuk aku rungkaikan pasal dya kowt tapi aku nak kowng tahu yang aku selesa berkwn dgn dya. perangai dya yang giler-2 mmg beto-2 ngam dgn aku setakat nie. dya banyka uat aku tergelak sejak hari frst kami berkawan.

bagi aku dya seorng kwn yg baek. dya open dlm berkwn dan yang paling penting dya jenis yang take care. even kami baru jerk knl tapi dari cara perbualan kami, aku wase dah mcm knl dya bertahun-2 laa plak. bila chat dgn dya kat fb, comfrem akn uat aku tersengih sowng-2 kat dpn lappy dan bila kami chat fon aku akn gelak sowng-2 dpn fon. serius aku bahagia berkawan dgn dya. kekdng kenakalan kami tyme berborak mmg nakal tapi semua tue langsung xb'maksud pape pun.



aku bersyukur dan happy dapat kenal dgn dya.
aku harap persahabatan kami berkekalan dan
biar laa semua nie berlandasan sebuah persahabatan.



Previous Post
Next Post

post written by:

1 ulasan:

  1. semoga persahabatan itu kekal sampai akhirat....

    BalasPadam