16 Mac 2012

# SOUL EMPTY

- saia queen awk king -

awak...
saia rendu awak, saia rendu suara awak, saia rendu kenakalan awak. awak, saia na sangat jumpa awak tapi keadaan masih tidak mengizinkan lagikan. awak, dipagi hari nie saia bangun awal sbb tidow saia tak lena. dari pagi semalam sehingga pagi nie hati dan jiwa saia hanya teringatkan awak. kenapa ea awak laen jerk sejak semalam. awak acm xde mood langsung, bla msg pun jst sikit jerk yg awk reply, then bila saia call awk ta angkat plak. awak, ples laa jgn lukakan aty saia lagi. saia da penat dgn semua nie. jgn seksa saia tatkala hati saia mulai dapat menerima kehadiran awak syg ! saia penat dgn semua nie. kekadang saia terfikir untuk give up tapi saia ta mampu untuk lakukan semua tue sbb dlm aty saia telah pun terukir nama awak. awak, saia na awak tahu kata-2 saia selama ini bukan suatu permaenan. segala apa yang saia lafazkan semua itu dari hati kecil saia. sesungguhnya saia telah mulai menyayangi awak saat nie.

 bila harus menangis, aku kan menangis
namun air mata ini telah habis
bila nanti ada yang mencintaiku
tak akn pernah aku menerimanya
dan bila nanti datang bidadari
tak akn pernah hatiku kan ku beri
kerna kamu wanita yang telah ku pilih
cuma kami penjaga hati ini
kerna kamu wanita yang ku pilih
ku mohon jangan pergi
oh Tuhan ! tolonglah diriku
aku sungguh menginginkan dia
tuk mencintaiku dan mendampingikudidlm hidupku ini
kau diam tanpa kata
kau seolah jemu padaku
ku ingin kau bicara
katakan saja apa salahku
sungguh aku tak mengerti apa yang telah terjadi
dan ku tak ingin engkau pergi jauh dariku
kan kuabadikan dikau sewaktu kenangan yang manis
yang tak mungkin ku lupakan untuk selamanya
kan coretkan kenanganmu dalam sanubariku ini
bakal jadi yang terindah di dalan hidupku ini
lalalalalalalalalalalalallalalalalaaa
love :*


take note : awak, awk ingat x kata-2 yang awak pernah bagi kat saia tue ? hurmmm.. kata-2 tue akn saia ingat selalu sbb so sweet.. heheheee.. saia na awak tahu yang saia pun cyg awk taw. saia na awk jagi king di aty saia seperni mana awak na saia jd queen di aty awak. saia harap awak akan taka care dan menyayangi awak seperti mana awak menyayangi diri awak auw cyg. saia dah mulai cyg awak neh... saia na awak jadi masa depan saia auw cyg.. 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...