29 April 2012

- awk jaat dlm kebaekan -


hey syg ! kaw mmg jaat laaa kn
kaw kan mmg xder aty perasaan ea
npew kaw sanggup jd kejam ngn aku ea 
kau uat emosi aku terganggu

kaw kan ! ishhh mmg sengal kan syg !
kaw dah uat aku giler bayang !
kaw dah uat aku kemaruk angau !
kau dah uat aku nangis mlm nie !

tadi kaw uat aku benci kat kaw
skrg kaw uat aku syg giler kat kaw
td kau uat aku nangis bagai mati laki
skrg kau uat aku gelak nak pecah perot
td kau uat aku murung xde mood
skrg kau uat aku tersenyum bahagia


take note : tadi aku sedih sbb dya xpick up call dn xreply msg aku tp skrg aku happy sbb baru lepas gayut ngn dya. heheheee syg ! kaw mmg sengal laa kn sbb bazirkan airmata aku utk kaw ari nie. thnks syg sbb bahagiakan hari2 yg hadir dlm idup aku ! lebiu more n more lebih dari chipmore !


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: