14 April 2012

# SOUL EMPTY

- kebahagiaan dalam penderitaan -

mengapa ku selalu
tak pernah benar dimata indahmu
mengapa ucapanku
selalu salah di tutur lembutmu
apa yang membuatku
tak pernah mengungkap isi hatiku
andainya engkau tahu
bertapa hatiku mencintaimu
ku mengharapkan engkau setia
jangan kau tigakan cintaku untukmu


take note : awk, tadi saia call awk kn ? hurmm.. call prtama saia awk x pick up pun kan. aty saia sedikit hampa tapi saia try call lagi sbb aty nie xtertahan rendukan awk. alhamdunillah ! awk pick up call saia yg kedua tapi... awk jst ckp 'saia tgh mandy' then terus awk letak call. tersentap aty nie awk langsung tak tahu kan. awk, saia call awk sbb nak bagitahu yang saia rendukan awk. saia call awk sbb nak dgr suara manja awk. saia call awk sbb nak dgr gelak ketawa awk. saia call awk sbb nak dgr awk mengadu.saia call awk sbb nak dgr awk merengek. saia call awk sbb nak dgr awk teriak dlm fon. tapi saia tak sempat nak bagitahu tue semua. saia xsempat nak lepaskan kerinduan dgn mendgr suara awk. kenapa awk ? awk, seandainya cyg awk masih utk saia ples laa jgn seksa saia acm nie. seandainya cyg awk bkn lagi utk saia ples laa lepaskan saia. even semua tue tramat menyakitkan aty saia, tapi saia terima sbb saia tahu tiada guna kita bersama andainya hati awk bkn lagi utk saia, pemikiran awk bkn lagi memikiran saia dan awk bkn lagi hak saia ! 
awk, mlm nie sekali lagi airmata saia berderai disbbkan awk. mlm nie sekali lagi saia merintih memanggil nama awk dan mlm nie sekali lagi saia terbuai angan indah yang pernah kita pasang bersama. awk ingat x, dulu awk pernah ckp kan kita berpasangan bagaikan klcc. sebelah utk awk dn sebelah utk saia. setiap mlm sebelum tidow awk mesti akn tegok klcc tue. awk bayangkan saia kat sebelah awk sambil menikmat keindahan kota raya berlampukan neon. awk, kesedihan saia dah xtertahan. saia harap seandainya awk baca entry nie, awk dpt rasai kedalaman kesakitan saia disbbkan awk ! thnks awk sbb beri kebahagiaan dan pernderitaan buat saia. thanks for everything cyg . miss u a lot like crazy frog ! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...