14 Mei 2012

- kutemui atok ejay -

jam : 11:23pm
date: 13/05/2012
location : hostel IKBN Temerloh
motif: atok bagi kicing chomel nie kat aku.. lalalaaaa untung laaa dpt so oren nie kn
jam: 01:45pm
date: 13/05/2012
location: pekan sari, temerloh
motif: thanks atok coz belikan gegula kapas nie kat cu. thanks ugk sbb belanja
cu mkn dan bawak cu ronda-2 bandar mentakab dan temerloh :)
jam : 04:05pm
date : 13/05/2012
location : jambatan gantung hulu samantan, temerloh
motif : thanks atok sbb bawak cu pegi jejalan kat jambatan nie. dah lama teringin nak merayap kat sini
akhirnya tercapai gak.. nie laa tempat yg last kita tujukan sebelum cu naek bus jam 4:30pm gerak ke kuantan.

take note : atok, sorry sbb susahkan atok. atok sanggup jemput cu kat terminal temerloh dan bagi cu menumpang kat ostel IKBN, temerloh secara haram.. heheee thanks ugk sbb layan kerenah cu yg kurang matang nie.. thanks sbb hadiahkan kucing tue chomel tue kat cu.. thanks sbb belikan gegula kapas utk cu dan thanks sbb bawak cu ronda-2 bandar mentakab dan temerloh. atok, thanks sbb uat cu happy dan lupakan semua prob... yes ! mmg cu happy sangat sepanjang ngn atok. even kita frst tyme jumpa (wlaupun dah lama kwn) tapi cara kita berborak mcm dah lama jumpa kan tok.. kuikuikuiii.. sorry laa sbb salau menyakat dan pangkah atokk... base laa tok, kot kan jumpa jarang sekali so bkn slalu pun atok kena pangkah dek cu yang nakai nie kn.. huihuihuiii... atok, thanks auw sbb ada tyme cu sedis.. thanks atok sbb jadi pendengar yg setia saat cu memerlukan someone utk dishare apa yg terbuku dihati. thanks sangat-2 tok ! cu haragai segala pengorbanan yg atok lakukan pada cu. demi atok, cu tekad lepas nie apa nak jd pun jadi laaa, cu pasrah ngn apa yg bakal berlaku. i'Allah tok, cu akan ikut dn dengar segala nasihat atok.. cu akan lakukan yg terbaek utk atok.. dn cu harap atok pun bole lupakan kesedihan auw.. ples jgn nangis dan bersedih tok ! airmata atok terlalu mahal nilainya uat cu.. cu syg atok ! 


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: