17 Mei 2012

# SOUL EMPTY

- merenung kenangan -

dalam ku merenung kenangan masa silam
ku cuba memahami apa sebenar terjadi
mungkinkah salahku atau pun sikapmu
hingga cinta kita ketandusan
walau ku ungkapkan engkau lah segala
namun padamu itu semua tiada bermakna
apakah maksudmu masihkah kau ragu
nilai cinta padamu tiada batasnya
kini kusedari perasaan hati
tanpa engkau disisi tiada makna ku begini
inikah balasan diatas keikhlasan
hingga diri ini disingkirkan
mengapa ku disini masih menanti dan menyayangi
walau hati disakiti tidak terlintas untuk membenci
kini baru ku sedari atas kedaifan diri
segala janji-janji kau mungkiri
biar lah aku disini mengubati luka dihati
setia ku disini menanti dan terus menanti 
walau apa pun dugaan akan tetap ku harungi
sehingga nadiku terhenti
pernah ku ungkapkan engkaulah segala
namun padamu itu semua tiada bermakna
apakah maksudmu masihkah kau ragu
nilai cinta padamu tiada batasnya


take note : awk, masuk hari nie dah 5ary kita lost contact kan ? awk langsung x msg saia, nak call jauh sekali kowt ? hurmmm.. ikutkan aty neh saia nak je msg awk, tapi ego saia menguasai diri. saia tertunggu2 msg dan call awk. awk, esok genap sebulan kita bersama namun sejak akhir2 nie mcm2 benda dah berlaku kat kita kan. saia bertahan ngn sikap awk sbb saia syg awk. saia bersabar ngn peranagi awk sbb saia xsangup kehilangan awk. bila dah tak tersaya saia mengadu kat 'atok'. atok, suruh saia lupakan awk, atok suruh saia jauhi awk, atok suruh kita break, sbb atok ckp awk 'buaya'. tapi disbbkn rasa syg, saia abaikan semua kata2 atok. saia pekakkan telinga ngn leteran atok. saia dah janji ngn atok, saia xkan cari awk selagi awk xcari saia mulai sekarang (konon mcm saia merajuk laa kn) , tapi semua tuh bt jiwa saia terseksa. saia rendu kat awk, rendu gelak tawa awk, rindu senyuman awk. hanya gambar kita bersama yg jadi pengubat rendu saia. tiap kali saia on9 fb, saia selalu tgok wall awk, mcm2 yg awk update kat wall, awk uat mcm xde ape yg berlaku pun kan.. hurmmm.. saia on9 fb tapi saia off chat, saia x update status. saia uat semua tuh sbb nak awk terasa mcm mna bila hilang saia tapi saia tgok awk mcm xder rasa pape pun... awk, seandainya saia masih bererti utk awk, ples laaa take care saia, tapi andai nyer awk dah xperlukan saia, ples ucapkan somthing yang boleh menjelaskan segalanya.. saia xsangup nak terseksa mcm ni lagi... saia renud awk ! rendu mr.bean


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...