11 Julai 2012

- nukilan dari hati -

let me tell you that i love you...and never wanna wrong you..take my hand baby...come go through with me...let me tell you that i miss you...and never wanna lose you...you're my heart baby...my life is incomplete without you


take note : gaduh-2 mmg adat dlm couple kan ? acm tuh gak ngn aku.. actly entry kali neh kisah selisih faham antara aku ngn sidia... mlm tadi kami sedikit tegang disbbkan owg ketiga.. tapi alhamdunillah sbb segala nyer kembali pulih.. tapi untk hari nie, pagi tadi ketegangan tuh kembali tegang dn bertambah tegang... deraian airmata kau gugur mengiringi kesedihan yang menggunung. yes ! aku akui semua neh salah aku. tapi serius ta terniat dan terlintas dihati utk sakitkan hati dya. salah aku kowt sbb ta share ngn dya prob aku... tapi niat aku baek.. aku ta na dya salah faham ngn situasi aku ngn masa lampau... aku harap sangat dya mengerti situasi aku.. serius aku mmg buntu utk seketika tadi.. apa yang terlintas dihati hanya laa ketakutan sbb aku bakal kehilangan dya.. hilang dya ? omg makna nyer sekali lagi aku kan kesakitan ? tak ! aku ta sanggup kehilangan dya ! aku ta sanggup na lepaskan dya ! tapi andai tuh yang dya mintak aku merelakan saja even hati merana asalkan dya bahagia.. drama airmata berlaku dalam jangka masa 2jam.. aku plak sepanjang drama berlaku hanya airmata yang temani aku.. dya ? aku ta tahu dan ta pasti.. myb dya pun nangis kowt tapi ta tunjuk.. sbb setahu aku dya kan 'brutal'.. alahaiii nnt jatuh laa saham sbb kaw2 aku akn nyakat dya...heheeee.. apa pun berlaku, alhamdunillah kini semuanya kembali stabil. kami kembali jd 'sweet couple like gegula kapas dan laici' acm biasa..segala kekusutan berjaya diselesaikan walaupun dlm keadaan yang sedikit memilukan.. huihuihuiii...

p/s : awk, saia tahu awk mesti akn baca entry neh kan.. saia tahu awk mesti senyum sowng2 kan.. apa yang saia na kata kan kat sini, saia mintax maaf sbb dah terusik emosi awk.. maaf sbb dah kusutkan jiwa awk dan sorry sbb uat drama pepagi buta tadi... sorry sngt2 ea syg.. saia syg awk, saia rendu awk.. hati saia hanya satu dan ianya milik awk.. jiwa saia hanya satu dan ianya dah ditakluki awk.. saia harap kita lebih matang dan tabah utk harungi segala desis desus dan rintangan yang datang.. jarak jauh bukan satu tiket untuk kita sama-sama bunuh rasa percaya yang hadir tapi jadikan ianya satu peluang utk kita lebih memahami dan saling percaya antara satu sama laen. saia tahu kekadang saia ta matang sbb selalu nyakat awk, selalu kenakan awk tapi saia matang dalam menilai kasih sayang awk utk saia. sesungguhnya saat nie dan hari yang mendatang, hanya kasih sayang dan perhatian dari awk yang saia perlukan.. gegula kapas sayang laici

setiap kenakalan, gelak tawa dan senyuman awk terukir indah dihati saia


Previous Post
Next Post

post written by:

3 ulasan:

  1. http://peaceder.blogspot.com/.. follow me back

    BalasPadam
  2. iskk kalau kapel xgado xyok laaaa


    do visit n follow ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/ikeaidea-untuk-pasangan-baru.html

    BalasPadam
  3. http://wonderfullyrainbow.blogspot.com/...follow me back :)

    BalasPadam