27 Ogos 2012

# SOUL EMPTY

- bunga dan katak -

...alhamdunillah tepat jam 6:15am sekali lagi aku berjaya menjejak kaki kat Klang Sentral.... mengantuk..letih..teruja..excited..semua bercampur baur..tapi yang paling penting blurr tetap mantain.. heheee... sampai je Klang Sentral kiri kanan kosong je.. try cari si Penyu tapi ta da pun... last last call dya..hohoo.. dya tunggu aku kat tempat parking motor dalam situasi hujan renyai renyai... kesian kat dya..pepagi buat dah kena bangun semata mata na jemput aku kat terminal... tapi apa pun rasa kasian tue bertukar jadi happy dan tersenyum lebar bila tetiber dya hulurkan something... bunga..! OMG... penyu belikan bunga kat aku..? alahaiii syg.. so sweet laaa kaw neh.. dalm ujan renyai, mata tengan mengantuk, bole plak awk bagi bunga kan.. terus segar mata saia... apa pun thanks taw sbb sudi jemput saia kat Klang Sentral.. dan thanks sbb sepanjang perjalanan saia dari terengganu ke Klang awk sentiasa temani saia... sorry sbb saia dah susahkan awk.. padahal awk keje kan hari neh.. sorry ea disbbkan saia awk ta cukup tidow.. heheee... apa pun lantak laa kan... hehee.. aye syg awk laaa penyu'tua....ilapchu

tuh laa ros pink yg dya bagi kat aku...
sempena envrsery kiteowng yang ke '2toun'
dan frog tuh plak aku bagi kat dya...
hope we are happy ending forever..
insya'Allah (:
take note : semoga segala dugaan dan halangan yang mendatang tidak menjadi penghalang utk kami terus bersua.. amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...