25 Ogos 2012

- TERENGGANU ---> KLANG -


...alhamdunillah cuti raya dipanjangkan lagi.. so bole laa enjoy enjoy lagi kan..nikmat kowt dapat cuti lama lama neh.. plan na pegi Klang jumpa penyu'tua pun bakal tertunai.. i'Allah kalau ta da arah melintang esok pagi tepat jam 9:30am aku akan naek bus di Terminal Kuala Terengganu...actly semua neh ta plan pun.. last minut baru tahu dapat cuty panjang.. so bergegas laa pergi cari tiket.. heheee.. niat di hati na gerak pada pagi isnin tapi tiket tada.. isnin..selasa..rabu..khamis dan jumaat semua perjalanan malam.. so terpaksa laa ambek tiket pada pagi ahad.. apa pun alhamdunillahh sebab tiket masih ada... tyme neh excited giler kowt.. ta sabar na tunggu esok.. ta sabar na naek bus.. ta sabar na sampai Klang sentral.. ta sabar na jumpa penyu'tua.. ta sabar..ta sabar..ta sabar.. .tik ! tok ! tik ! tok ! tetiber plak mlm neh masa berjalan mcm lambat plak.. hahaaa padahal aty dah ta sabar.... apa pun aku harap semuanya berjalan lancar...semoga perjalanan pergi balek aku selamat.... pada kwn..kwn..dn kwn..doakan aku selamat sampai ea... i'Allah panjang umur ada jodoh dapat laa aku update belog neh lagi... heheee amin...

take note : kepada PENYU'TUA...esok jgn lupa tau jemput saia kat Klang Sentral...sorry laaa kalau kedatangan saia menyusahkan awk dan bebudak umah awk.. heheee tapi lantak laa kn.. ada saia kisah.. dah saia cakap na dtg so comfrem saia datang.. kuikuikuiii... #gurau je laa# awk.. sorry ea klau kelewatan sia reply mc td uat awk ilang mood.. bukan saia sengaja tapi mcg awk lambat masuk...serry sangat sangat syg.. saia na awk tahu awk lagi penting dari blog neh.. awk lagi berharga... saia lyn blog neh sekadar mengisi masa lapang.. dan awk plak masa depan saia... saia tahu awk akan baca entry neh.. so saia harap awk faham...
jgn na majuk sangat laaa ea, saia ta reti na memujuk...#


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: