06 September 2012

- hormat laa dya hak saia -

" salam,sori ain..sy rndu kt ej..sy xde num ain " 

cik nor.. berani plak ea awk antar mcg mcm neh kat saia ? awk tahu kan relay antara saia ngn e'j ? agak agak sampai bila ea awk na terus mengharap dan berharap pada e'j ? awk ta penat ke berterusan mengharap pada dya ? ples laa cik nor.. e'j skrg dah jd hak saia.. dya usbend saia so ples jgn na mcm mcm ea.. saia tahu awk yang kenal e'j dulu sebelum saia.. saia tahu awk pernah mengajar dya dulu.. saia tahu dya mybe banyak terhutang budi kat awk.. sbb awk pernah jd lecture dya dulu.. tapi ples jgn campur aduk kan soal peribadi dan soal kerja... sampai bila awk na butakan hati tuh ? sampai bila awk na berterusan call dya ? awk mcg dya memanjang ? sedangkan pada hakikat realiti e'j langsung ta pick up call dan ta treply semua mcg mcg awk.. ! cik nor... saia pun manusia biasa.. kekdng ada ugk rasa marah..! rasa sakit aty.. ! dan rasa takut pun ada... saia tahu e'j syg saia tapi kalau awk terus menerus ganggu dya.. awk kacau relay kami.. saia takut lama kelamaan aty e'j akan berpaling pada awk..saia rasa awk tahu kan yang e'j ta senang dengan kehadiran awk dlm dunia kami.. tapi kenapa awk masih lagi terus muncul ? hurmm.. ikutkan aty neh saia na je marah marah kat awk... saia na bagi warning supaya awk ta ganggu kami lagi.. tapi utk setakat jam neh saia masih memiliki akal yang waras.. pergaduhan bukan jln utk menyelesaikan sesuatu prob... lagi pun awk lebih berusia dari kami..so kena laa hormatkan.. bak kata pepatah yang tua harus dihormati.. makan biar beradap jgn makan mengadap... cik nor.. saia harap awk ta rosakkan relay kami.. saia harap awk ta ganggu ketenangan kami.. dan saia harap awk ta ganggu kebahagiaan kami... hurmm.. sorry laa kalau tindakan dan kata kata saia uat awk terasa.. tapi neh sebahagia dari apa yang saia rasakan... saia syg e'j so mustahil utk saia lepaskan dya kepada awk.. even kdng kala kami gaduh.. kdng kala kami bermasam muka dan kdng kala kami ta bertegur sapa.. tapi semua tuh bkn satu tiket utk awk menjolok kebahagiaan kami.. segala dugaan dan masalah yang timbul diantara kami.. semua tuh akan mematang dan mendewasakan kami... so ples doakan kebahagiaan kami... dan jgn pernah mendoakan kehancuran kami ! bagi kami awk hanyalah kawan dan kami respect awk mcm kakak kami sendiri.. so ples jgn sampai rasa hormat kami terhadap awk hilang ! cik nor.....

 

take note : sentap kowt dapat mcg neh... mak aikkk berani plak ea cik nor tuh rendu bagai kat usbend aku.. fuhhh kecut perot tyme baca mcg tuh... aty agak panas laaa.. kebetulan tgah mkn msa baca mcg neh so terus terbantut suapan aku.. huh !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan