07 September 2012

# SOUL EMPTY

- na menitis airmata -

" lau moto ni oke..aye rmpit g ganu jpe aok cyg..huhu..mis u "

ayt tuh dya bagi kat aku td... Ya Allah.. wase na gugur je airmata nie... dya mcm tahu je aku tgah rendu bagai kat dya.. hurmmm.. awk awk jgn na cari penyakit laa ye.. saia tahu kita sama sama jauh... awk rendu saia ea ? heheee.. saia pun rendu kat awk laa... sabar ea syg... i'Allah nnt bila free saia dtg sana jumpa awk.. sorry taw sbb saia ta da kat sisi tyme awk dlm kesusahan.. tapi apa pun doa saia sentiasa mengiringi awk..saia harap kita dapat kekalkan relay neh...ples jgn jadikan jarak sebagai satu alasan utk kita bertengkar.. dan jgn jadikan kesibukan satu tiket utk kita sama sama memendam rasa... saia harap semua neh akan mematangkan lagi kita.. adat laa kawen tyme tgah stdy kan... so kita kena laa sama sama terima hakikat neh... hope awk dapat bertahan sepanjang 6bulan awk praktikal kat sana... i'Allah nnt ada kelapangan saia pergi sana taw... lebiu my usbend...



8 ulasan:

  1. sweet nye...jarak bukn pghlg.....
    jgn sedih2 yerk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks pija... hope mcm tuh laaa.. jrk bkn penghalang utk terus bahagia.. i'Allah.. amin..

      Padam
  2. hemmmm imuts blogx ...jalan gan blogx saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat sampai dan blogwalking di corner anda muklis... btw smart belog

      Padam
  3. jgn sedih2 moga tabah menghadapi semuanya yg penting jujur dan setia kat husband :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuu.. ta sedih laa bella.. jst terharus je ngn tindakan dya.. btw thanks taw... i'Allah jujur dan setia tuh menjadi pegangan kami...

      Padam
  4. b patient dear :) Long Distance relationship can't be so bad.. orang kata, kalau LDR, seakan-akan baru kawen jak

    from http://klaraparis.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah kan dora... mcm baru even dah lama... btw thanks taw kwn :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...