22 September 2013

- teringat 'atok' -

pertemuan kita tak mungkin kan dapatku lupa
yang terindah dan yang teristimewa
menjadi sandaran dihati
andainya disuatu hari
harusku melangkah pergi
kenangilah segala memori
biar kekal hingga akhir nanti
setiap gurauan mengisi hariku
setiap tawamu hilangkan resahku
bagaimana nanti andainya kau pergi
hilanglah sandaran dihati
akanku ingatkan pada dirimu
setiap masa berlalu bermakna bagiku
mengenalimu dan menyayangimu
merubah hidupku
andainya kau tak merasa
apa yang aku rasa tidak mengapa
aku percaya ada hikmahnya
hanya ingin kau tahu perasaanku
inginku hadiahkanmu lagu ini
ikhlas dari hati
siapa hati aku yang kau rindu
akanku ingatkan kaulah sandaran dihati


take note : 'atok' , mlm nie sekali lagi airmata 'cu' jatuh sebab rindukan 'atok' . Hurmmmm dengar lagu nie , terus teringat kat 'atok' . Kenapa mesti semua nie terjadi antara kita ? kenapa mesti 'atok' tinggalkan 'cu' ? hingga saat nie 'cu' tak habis fikir apa silap dan salah 'cu' pada 'atok' . Semua yang jadi antara kita buat 'cu' rasa bagaikan satu mimpi . Rasanya baru semalam 'cu' bergelak tawa dengan 'atok' tapi hari nie 'cu' dah kehilangan 'atok' . 'atok' , 'cu' tak tahu dan tak pasti sama ada 'atok' ada stalker blog 'cu' ataupun tak tapi seandainya 'atok' terbaca entry nie 'cu' nak 'atok' tahu 'cu' sayang 'atok' , tlg laa bagi satu sebab yang munasabah untuk apa yang dah berlaku antara kita . kehilangan 'atok' buat 'cu' down sangat sangat. Hingga saat nie tade sape yang mampu ganti tempat 'atok' dalam hati 'cu'. tade sape yang berjaya hapuskan nama 'atok' dari hidup 'cu'. apa pun jadi , walau kat mne pun 'atok' berada sekarang nie , 'cu' nak 'atok' tahu 'cu' sentiasa doakan yang terbaik buat 'atok' . semoga suatu hari nanti kita akan jumpa kembali.. '


cu sayang atok

2 ulasan:

  1. tetiba rindu sama atuk saya juga yang sudah lama pergi....kata ust, setiap malam isnin org yang sudah tiada boleh nmpak kelakuan kita..

    BalasPadam
  2. rindu jugak pada arwah atuk sy. moga mereka ditempatkan ditempat org beriman. :)

    BalasPadam