09 Oktober 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

Assalamualaikum..

Lama sudah tak mengjenguk blog kesayangan aku ni. Oich nampak dah bersawang-sayang pulak dah. Tuh dia berhabuk + debu tuju-tuju rindu sudah. Hahaaaa, orite ! aku pun malas nak berceloteh panjang. Maka dengan mood kerajinan yang masih ada ni, apa kata klau kita semua, ramai-ramai menyertai GA yang di buat oleh Nadya Shafiqa .
Hasilkan sebuah karya kreatif yang bertemakan 'Cinta'
Tarikh tutup pernyertaan adalah pada 14 October 2014.
Untuk maklumat lebih jelas,

Sonata Seorang Kekasih | Untukmu Rasulallah
Saatku merindukan dirimu
Jiwa meronta dalam doa
Oh gerhananya hatiku
Rasulallah..

Walau dirimu selalu dihina
Mereka selalu mentertawa
Tabahnya hatimu
Oh kekasih Allah..

Bagaikan siang diterang mentari
Bagai cahaya diterang bulan purnama
Hadirmu beri erti hidup bahagia
 Di akhirat juga di dunia..

Andainya Dikau masih ada lagi
   Adakah Kau merestu hidupku ini
Terimalah selawat pengikat kasih
Di sini, Kau ku rindui...
Rasulallah...

Tika ajalmu ditarik lembut
berduka sahabat di sisi
Meratapi pergimu
Kekasih Illahi..

Nota Untaian Hati : Aku merinduimu tanpa melihatmu, mencintaimu tanpa pernah bersua denganmu,
                             dan menangisi kepergianmu walau tidak pernah bersua denganmu, Ya Rasulallah..

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

10 ulasan:

  1. Singgah + follow dari segmen yang sama :)
    http://aienlieyrusli.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  2. Rasulullah :)
    sangat mendalam :')

    apa-apa pon thanks join dan support :)
    goodluck!
    meh semak dan blogwalk ---> ♥SINI♥

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    BalasPadam
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    BalasPadam
  5. Asalam..terharu bila membaca puisi nie..

    BalasPadam
  6. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...
    http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  8. Terbaik :) Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  9. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam