09 Julai 2015

Pemenang Segmen Kad Raya by Ms. Kejupenyet

Assalamualaikum

Tamat sudah 'Segmen Kad Raya by Ms. Kejupenyet' pada 8 Julai 2015, tepat jam 11:59 AM tadi. Alhamdulillah, sambutan yang diterima memang tak terjangka. Even tak adalah sehangat mana tapi Ms. Kejupenyet tetap berpuas hati. Happy!  dan disebabkan sambutan yang menggalakkan ini Ms. kejupenyet berbesar hati untuk memberikan hadiah istimewa kepada yang bertuah. Tanpa merapu panjang lebar, jom kita tengok siapa yang bertuah. Hahaaa pemilihan ni dilakukan melalui en. Random.org ye. 

Pemenang Segmen Kad Raya by Ms. Kejupenyet ialah : 




Hadiah istimewa



Sila cheak no bertuah anda di SINI

Nama :
Alamat :
No. Tel :
No Bertuah dn Link Blog :

Kepada yang bertuah di atas sila hantar detail seperti diatas selewat-lewatnya 12:00 PM (9 Julai 2015).
Jika pemenang tidak mewujudkan diri, pemenang lain akan dicari sebagai ganti.
InsyaAllah proses penghantaran akan dilakukan secepat mungkin.


**Terima kasih kerana sudi sertai segmen ni. Mohon maaf kepada peserta yang tidak terpilih. InsyaAllah segmen seterusnya akan menyusul dengan hadiah yang lebih menarik lagi**

Previous Post
Next Post

post written by:

27 ulasan:

  1. Alhamdulillah tersenarai!! No: 16. Okay cx dah request friend dekat FB dan dah pm details. Tqvm ya!!! :) Syukur sgt.

    BalasPadam
  2. Tahniah Assam & Ayu dan pemenang yg lain

    BalasPadam
  3. Heheh terima ksih kak sofu
    alhmdullilah no brtuah kat situ
    cik mimie pon ade

    dah try pm xde button pm pon kat situ
    heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe..itulah, ada nama kita jugak rupanya..

      Tahniah buat ayu ye :)

      Padam
  4. alhamdulillah,mmg bertuah no febret yong ni. no 9. jap nak pm Ms kejupenyet :)

    BalasPadam
  5. congrat pada yg bertuah... =)

    BalasPadam
  6. oye.. salah seorang pemenang.. oyeh2

    BalasPadam
  7. wah, hehe, nk anto details,
    memg fb, artis korea kan?
    Ichi Rebellion?

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, tersenarai sebagai pemenang disini :) Terima kasih Ms. Kejupenyet :)

    Cik Mimie dah hantar detail :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah tersenarai!! No: 16. Okay cx dah request friend dekat FB dan dah pm details. Tqvm ya!!! :) Syukur sgt.

    BalasPadam
  10. alhamdulillah... listed lah.. #15 done PM.. tq dear :)

    BalasPadam
  11. Tahniah semua.. xde rezeki.. hehehe..

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..i'm listed.. *firsttime join...(^^,)

    BalasPadam
  13. alamak... tak sempat join.
    Tahniah kepada pemenang dan penganjur.

    BalasPadam
  14. Salam..
    adeii xsempat join..huhu bz sgt xde mse nk o9..
    anyway thniah pd semua yg menang =D

    BalasPadam