26 Julai 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!



** Setiap kali raya mesti tak dapat nak lupakan insan yang telah pergi jauh dari hidup ni. Jauhnya terlalu jauh dan tak mampu untuk aku gapai. Hanya doa yang mampu aku titipkan untuk insan yang telah jauh pergi.**


Tamat : 30 Syawal 

44 ulasan:

  1. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    BalasPadam
  2. Salam Aidilfitri...K.Sal singgah sini ...

    BalasPadam
  3. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  4. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  5. Alfatihah pada mereka yang telah pergi...

    BalasPadam
  6. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    BalasPadam
  7. salam.. hai, dr segmen sama.. jemput singgah dan follow ek. tq! :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  8. Balas kunjungan dari segmen yang sama. :)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  9. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yana sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  10. hai dear
    dari segmen yang sama
    Selamat hari raya

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    BalasPadam
  11. blogwalking~

    jom join simple ga ni ^^

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    BalasPadam
  12. Salam KP..Kak Lya singgah beraya kat sini .. Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  13. Salam KP..Kak Lya singgah beraya kat sini .. Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  14. Blogwalking...dr segmen sama =)
    http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    BalasPadam
  15. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  16. Hi qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heee~

    BalasPadam
  17. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  18. gluck

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  19. Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  20. haii..dari segmen yg sma..btw saya tag awakk

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam
  21. kita dr segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    BalasPadam