01 September 2015

Mini Birthday Giveaway by MiminAdam

Stick post
Mini Birthday Giveaway by MiminAdam | seharian nak juga nak buat persediaan ni. Akhirnya! Mimin merasmikan Mini Birthday Giveaway byMiminAdam Bermula 1 September 2015 sehingga 30 September 2015. Penyertaan anda amat Mimin alu-alukan. Semoga berjaya !

Bismillahi.....

Mini Birthday Giveaway byMiminadam
WishBirthday Terbaik untuk Mimin:

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada para blogger
2. Copy coding kat bawah sekali
3. Mencipta WishBirthday yang menarik untuk Mimin
3. Klik sini :



4. Follow blog :
MiminAdam, MeraHussain. ShahiraAlfi StudioSafuraraKhaty AimanAlongAna jinggasayidah NapisahNoor Akma, Nurbeuty, WawaWanibahejabellamaisarahGrafixCik enFarhainLittle WeirdoMimi RheemRoseAna, AishaIbrahim

5. Follow Instagram
MiminAdam, dalizgrafix, Shahira rahimaim94, WawamaisarahGrafixeintan_nurfuzieLittle WeirdoMimi RheemS A BeautyNurBeautAnggunalfiramadhani, ahkakgojesaisya_zuhaili


Tarikh Tamat: 30 September 2015
Senarai Sponsor dan Hadiah


Previous Post
Next Post

post written by:

47 ulasan:

  1. Good luck jugak..

    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    BalasPadam
  2. mak ai...ramainya penaja
    apapun all the best ye

    BalasPadam
  3. caiiyokk2

    saya pun dh join...jemput singgh

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hai, terima kasih ^.^ jgn lupa untuk follow up ye. dari, miminadam

    BalasPadam
  5. all the best cc!

    tag cc kat sini hehe

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/shawl-giveaway-by-melodi-cinta-kita.html

    BalasPadam
  6. GOOD LUCK

    Along follow sini..follow Along semula di:

    http://www.rahimaim.com/

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  8. Hi Blogwalker here. *Click follow*
    Kalau ada masa, sudi sudi lah join giveaway kita yang tak seberapa ni :)

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/2015/08/blogstagram-giveaway-nerdiaxaynalmansor.html

    BalasPadam
  9. Jemput join segmen giveaway blog kite juga :)

    http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    BalasPadam
  10. Good luck

    http://sigilerceloteh.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html

    BalasPadam
  11. jalan2 singgah malam.. selamat berjaya..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/

    BalasPadam
  12. BW dari segmen yang sama

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  13. Datang dari giveaway yang sama..join join giveaway fiqa pula…http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-by-afiqah.html

    BalasPadam