24 Oktober 2015

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th


My Birthday : 11.06.XX

Pengalaman : Rindu zaman sambut birthday waktu kecik-kecik dulu. Time tu happy je. Setiap kali birthday, mesti kumpul ramai-ramai. Mak mesti sibuk masak yang sedap-sedap. Ayah pulak mesti beli kek dan apa-apa saja makanan yang anak-anak di inginkan. Serius rindu nak sambut birthday mcm waktu kecik-kecik dulu. Lepas potong kek, mesti suap dekat mak dan ayah. Lepas tu tangkap gambar cium peluk mak dan ayah. Hurmmm tapi skrg semua anak-anak dah besar. Masing-masing dah ada komitment sendiri. Bila birthday pun dah susah nak kumpul ramai-ramai. Hanya telefon yang menjadi penghubungnya. Apapun semoga ikatan kekeluargaan kami akan kekal utuh selamanya. Semoga keluarga kami bahagia dan gembira sentiada dalam lindunganNya.
iLOVEu mak, ayah dan adik-adik.

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

11 ulasan:

  1. assalam...happy birthday cik belbel...gdluck.

    BalasPadam
  2. Semoga Berjaya ... Nak join jugak nnt ...
    jom join yg nie plak ..

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari GA yg sama...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    BalasPadam
  4. Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
    Boleh blogwalking dengan cik belbel.
    I love u too makkk. Ehh tu mak awk bukan mak cik belbel. Hehehe

    BalasPadam