23 Oktober 2015

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh


Ms. kejupenyet ni memang hantu novel. Pantang jumpa novel mesti nak baca.
Hahaa mula mula baca sinopsis leps tu barulah mula membaca dari awal sampai habis.
Time tengah baca, mohon jgn ada sesiapa yang kacau sebab memang tidak akan dilayan. Fokos dan menghayati novel tu penting. Apapun harap berpeluang memiliki novel
'Kalau Dah Jodoh' ni.

40 ulasan:

  1. good luck.. :)
    singgah sambil klik klik nuff.. :)

    BalasPadam
  2. Salam singgah petang dik dari segmen yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  3. Kak Sue singgah sini dari GA yang sama,good luck :)

    Jom singgah -Giveway irrayyan Kalau Dah Jodoh-

    BalasPadam
  4. join juga :)
    http://www.dianadin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  5. singgah & follow dari segmen y sama.salam perkenalan:)

    BalasPadam
  6. Goodluck. Kita pun join GA ni :))

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  7. dari segmen yang sama...akak singgah sini erk...

    http://suriaamanda.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  8. singgah sini :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  9. Singgah bw giveaway ini...slm perkenaaln..

    BalasPadam
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  11. thanks..sudi singgah blog Fida...Kunjungan balas daripada Fida..

    BalasPadam
  12. gud luck dik... mamayu pon join GA yg sama..
    jemput dtg rumah..hihi
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  13. Salam, shad singgah dari segmen sama, semoga ada rezeki kita. Wink untuk hantu novel.. hehehe..
    Shad,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  15. Email kak irra mommyirra@irrayyan.com

    BalasPadam
  16. hi, wawa datang dari contest yg sama. semoga berjaya ye!
    jemput datang ke blog wawa kalau nak menang RM4000 dari lynk.my --> http://lynk.my/bx6

    BalasPadam