07 Oktober 2015

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!

KLIK UNTUK JOIN

Tahniah bebeh untuk konvo yang telah pun berlangsung 10 Sept 2015 aritu. Hahaaa mesti rasa excited giler kan nak konvo. Almaklumlah, setelah penat bersusah payah korbankan masa dan tenaga akhirnya berjaya. Tak sia-sia lakukan pengorbanan tu kan. Tahniah, tahniah, tahniah bebeh.

Tapi konvo tu bkn bererti pengakhirkan perjalanan dlm kehidupan tau. Ini baru step permulaan untuk tempuhi kehidupan yang lebih mencabar diluar sana. Mungkin nanti di alam pekerjaan akan ada banyak lagi rintangan dan halangan. Hahaaa, jangan gentar jangan takut, papun semoga tabah dan sabar tempuhinya. Tahniah untuk majlis konvo yang telah pun berlangsung tu. Tahniah, sebab berjaya tamatkan perjuangan hingga ke garisan penamat. Tahniah jugak sebab dapat banggakan family. Semoga terus berjaya dalam kehidupan bebeh. Muahh cikit :)
Facebook

Twitter

Instagram


Tamat : 7 October 2015

3 ulasan:

  1. Good Luck...
    BW dari segmen yang sama

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  2. shad singgah dari ga yang sama, all the best <3
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    BalasPadam
  3. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/pemenang-giveaway-my-graduation.html

    BalasPadam