03 November 2015

Izzat Azhar buat Review Blog


Blog ni berkisar tentang serba serbi. Apa maksud serba serbi? Macam-macam benda yang dikongsikan dalam ni. Ada tips kesihatan, ada info yang menarik, ada isu semasa, ada tazkirah untuk kesedaran bersama, ada renungan untuk menyedarkan diri yang tak berapa nak sedar, ada sedikit ilmu berkenaan elektrik yang dikongsi daripada apa yang sedang dipelajari sekarang ni, ada jugak luahan hati yang dicipta ketika hati sedang berduka lara dan bergembira, ada diceritakan tentang keluarga tersayang dan juga kawan-kawan. 

Deco blog ni mungkin kelihatan simple je sebab tuan blog tak suka sesuatu yang nampak padat dan menyemakkan. Lebih selesa dengan perkataan simple tapi kemas. Kemas ke? rasa macam tak berapa nak kemas pun blog ni. Eh, ye ke. 

Terma dan syarat yg dikenakan simple je
Jom join segmen ni.


Tamat : 7 Nov 2015

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

16 ulasan: