20 November 2015

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA



EG :
** Menetap (Negeri) : Sepang, Selangor (Asal Kuala Terengganu)

** Kerjaya/Study : Student Chargeman A1 & blogger part-time

** Sebab Anda Blogging : Waktu mula-mula cipta blog sekadar untuk pembelajaran. Maksudnya, dulu lecture suruh buat blog dan update entri dalam blog. Nanti markah untuk subjek tersebut akan diberikan berdasarkan enteri yang dibuat. Tapi itu dulu. Sekarang dah mula minat berblogging. 

** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? : Tak pernah tapi ada niat untuk join. Nak offer club ke? heheee

Terma dan syarat yang dikenakan sangat mudah
Rugi sesiapa yang tak sertainya.
Nak sertai? Jom klik banner diatas.
Semoga berjaya (=

Tamat : 30 Nov 2015

Previous Post
Next Post

post written by:

13 ulasan:

  1. all the best sis. selamat bersegmen...

    BalasPadam
  2. salam kenal dari segmen yg sama!
    ^_^

    BalasPadam
  3. join jugak..

    http://macammacamcite.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    BalasPadam
  4. Sepang ajaa... hehee. kita pun selangor :)

    BTW, sebab berblogging nice :)

    Macam same je. Sebab dulu cikgu pun suruh buat jugak sebab join kelab Comp Science. hehe

    BalasPadam
  5. Ahaks..... awk dah awal2 join ye...maaflah akak lambat keteapi...hihihi

    Oh org ganu rupenye...hihihi... ;-)

    BalasPadam
  6. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    BalasPadam
  7. Hai, salam perkenalan.
    Jom singgah sini pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    BalasPadam
  8. Awak... Kita datang bawak kawan2 awak ni.. jom kenal diorang ..

    Sambil2 menabung kat tabung nuffnang awak tu. ahaha

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    BalasPadam
  9. wah..salam perkenalan :) http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    BalasPadam