23 Januari 2016

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi



Impian tahun ni? Harapan, semoga dapat habiskan laihan industri selama setahun setengah dengan jayanya. Ini baru bulan pertama so berbaki lagi setahun lima bulan. Bila dihitung macam lama je. tapi insyaAllah, pejam celik, pejam celik, setahun setengah akan habis jugak nanti. Harap result untuk laihan industri ni 4 flat.. Eh, mampu ke? InsyaAllah, yakin dan pasti. tak mustahil semua tu akan berlaku dengan usaha, tekad dan tawakal. Dan semoga dipermudahkan dalam membuat buku log. Hehee semoga impian tahun ni tercapai. Tak sabar nak habis latihan industri, tak sabar nak habis study, tak sabar nak grad dan tak sabar nak kahwin! Eh? :)
Tag : CC & MM & AR & Gusker & Pichagery & Harajuku

Selamat bergiveaway gais

Tamat : 15 Feb 2016

5 ulasan:

  1. tak sabar jugak nak kahwin. eh! hahahaha. semoga tercampai impian CC syg :) amin.

    psst sampai hati tak tag aii hahaha

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    BalasPadam
  3. Hai.. singgah daripada segmen yang sama..Good Luck yee
    Fighting!!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/giveaway-2016-tahun-impian-kita-by.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum ..

    Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
    Saya doakan semoga impian awak tercapai . Semoga dapat melangkah ke gerbang perkahwinan tahun ni yaa.. hehe . ameen :) . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

    Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

    Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

    Salam sayang,
    Mawar Assufi

    BalasPadam