11 Januari 2016

Kejupenyet nak blogwalking | Part 1

Assalamualaikum

Selamat Tahun Baru 2016... rasa mcm dah terlewat untuk aku wish 'selamat tahun baru'.. tapi hentam sajalah labu.. almaklumlah skrg susah sikit nak berblogging.. kenapa? hurmmm sebab sandwich wifi dah tade.. hehee sandwich wifi tu hanya wujud di hostel iktbn sepang.. aku skrg berada di hostel Hyperwave System Eng. Sdn. Bhd.. aku praktikal dekat sini..

Untuk tahun 2016.. baru hari ni aku berkesempatan online secara aman damai.. tapi tadelah damai sangat.. sekejap sekejap mata tengok jam.. hehee takut terlajakk.. kan tak pasal pasal tak tertidur.. biasalah aku ni.. kalau on lappy.. sign in blog.. comfrem tak ingat dunia dah.. -_-'

Disebabkan dah banyak hari aku tak blogging.. so mesti banyak benda yang aku dah terlepas.. kekawan blog apa khabar erk? hehee.. insyaAllah aku akan usahakan untuk blogwalking uoll satu persatu ye..

Disini ioll nak mintak uoll tinggalkan link untuk ioll blogwalking.. insyaAllah dalam masa terdekat ioll akan blogwalking uoll ye.. tak perlu buat entry bagai.. hanya tinggalkan link uoll..


Sila tinggalkan link uoll untuk ioll blogwalking 



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

26 ulasan:

  1. hai ms kejupenyet! hihi
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. hai cik kejupenyet~ hehe

    jemput la singgah yer.. http://aienienka.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. kak oyennnn! dah lama kakcik tak bw hehe.baru habis final ni :p

    www.sayidahnapisah.com

    BalasPadam
  4. http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    BalasPadam
  5. salam singga
    :)
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    BalasPadam
  6. Interesting! and yeah, totally not too late to wish Happy New Year! hahah~
    http://midnight-jh.blogspot.my/

    BalasPadam
  7. www.sabarazali.blogspot.com

    selalu tgk entry kejupenyet tau..hiks

    BalasPadam
  8. salam ziarah..jemput singgah..:)

    http://makgarang.blogspot.my/

    BalasPadam
  9. salam singgah :) http://impianacikyaanie.blogspot.my/

    BalasPadam
  10. singgah sini..tq..;) http://babyqaireen.blogspot.my/

    BalasPadam
  11. Singgah sini :) http://syaza-applemints.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. wahhh! good luck tau praktikal tuuu...

    sallysamsaiman.com

    BalasPadam
  13. http://qileh.blogspot.my/

    wah wah hehe all the best in 2016 :)

    BalasPadam
  14. http://ash-tsukidate.blogspot.com/ :)

    BalasPadam
  15. http://misskitty12.blogspot.my/

    BalasPadam
  16. http://kupukupupurple.blogspot.my/

    BalasPadam
  17. Salam singgah :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/

    BalasPadam
  18. Jemput singgah ...

    http://jombercontest.blogspot.com/

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. HI terima kasih join segmen ;)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. Silakan melawat.. http://www.omydroid.net/ :)

    BalasPadam