19 Jun 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016



Nak bagitahu ni, http://nile.com.my/ skrg sedang mengadakan giveaway yang tergempak dan meletop gitu. Korang dah sertainya ke belum? Kalau belum jom sertainya sekarang dengan klik

Banyak item yang boleh anda grab dengan harga mampu milik dijamin puas hati.  5 item dalam Jualan Raya Meletop 2016 yang menjadi idaman Cik Kejupenyet semestinya.. jeng.. jeng..jeng.. jengggg.. jom tengok item item dibawah beserta detailnya sekali.


Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM12.90
Date: 22/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 460 units only


Product: Stylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: Korean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Belum cuba belum tahu menang ke tidak. Tapi kalau tak cuba comfrem dah tahu anda bukan pemenangnya. Jadi apa kata anda sertai dan nantikan keputusannya nanti macam mana. Alahh bukan susah pun, just follow step by step then submit penyertaan. Tadaaaa siap. Deal? Hehee apa tunggu lagi, jom sertai ramai-ramai. Mana tahu koranglah yang bertuah untuk memenangi wang tunai yang ditawarkan Nile.com.my

  • RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
  • RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
  • RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Tarikh tutup untuk menghantar penyertaan 30 Jun 2016, 11:59 p.m.
Selamat berjaya!





Previous Post
Next Post

post written by:

2 ulasan:

  1. saya join...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    BalasPadam