21 Jun 2016

Riang Ria Raya Blogger Contest with Lazada Malaysia



Assalamualaikum | Salam Sejahtera. Rasanya belum terlambat kot hakak nak join contest yang dianjurkan oleh Lazada ni. Pertama kali kowt hakak cuba join contect yang sebegini besar. Hakak try ushar terma dan syarat tadi, nampak macam senang je jadi hakak pun cubalah join. Eh, lupa plak hakak pun nak ajak uolls sekali join tau. Tekan je banner dekat atas tu.

Salah satu syarat yang dikenakan adalah cuba kira dan teka jumpah Fujifilm yang ada dalam gambar dibawah. Agak-agak koang berapa ye? 


Kalau diberi pilihan, hakak nak 4 item dibawah ni untuk seisi keluarga kesayangan hakak.
Semoga niat suci murni hakak ni termakbul ye :)


1.  Untuk adik kesayangan hakak, nak hadiahkan Lenovo F309 Lenovo USB 3.0 1TB external portable HDD ni. Almaklumlah diaorang kan suka simpan cerita cerita korea. Jadi dengan adanya item ni, insyaAllah laptop tak berat lagi. Lepas ni simpanlah sebanyak mana pun cerita korea dalam tu. Hahaa laptop hakak jangan lagi diusik ye :)





2. Untuk mak kesayangan, hakak nak bagi King Size Multifunctional Wardrobe - Purple. Dengan adanya item ni, rumah tak lagi bersepah. Mesti senang hati mak lepas ni :)




3. Untuk ayah kesayangan, hakak nak hadiahkan Bundle Deal- Digital Wrist Blood Pressure Monitor & Heart Beat Meter And Home Digital Thermometer. Ayah hakak ada penyakit tiga serangkai. InsyaAllah dengan adanya alat ni, bolehlah sentiasa cheak kadar jantung ayah.




4. Untuk kesayangan seisi keluarga, hakak memilih Kinoki Detox Foot Patches (10 boxes). Dengan ada nya item ni, bolehlah kami seisi keluarga buang segala kekotoran dalam badan secara berjemaah. Badan yang sihat membawa senyuman kepada kami seisi keluarga.



Kalau lah hakak dapat keempat-empat item ni kan best. InsyaAllah.
Setelah dikira campur tolak bahagi darab bajet untuk keempat item ni tak sampai pun RM500.
Perhhh boleh dapat empat item yang berkualiti dengan harga kurang dari RM500.
Terbaiklah Lazada!

"Hakak harapkan kemenangan dalam contest ni sebab nanti nak berposing sakan waktu raya. Posing puas puas, almaklumlah rayakan sebulan setahun ye. Nak simpan kenangan banyak-banyak untuk raya tahun ni"



Previous Post
Next Post

post written by:

5 ulasan: