02 September 2016

Pencarian Bloglist September - Oktober 2016




Assalamualaikum | Hai blogger. Rasanya dah lama CK tak update bloglist. Almaklumlah sebulan dua ni selalu online blog pakai telefon ke. Eh laptop mana? Ada, tapi internet/wifi takde. Bermasalah negara sikit. Untuk hari ni, kebetulan CK dapat blogging menggunakan wifi, jadi niat dihati nak update bloglist yang dah lama berhabuk tu. Okaylah, malas nak merapu panjang. 



Cara untuk masuk Bloglist September-Oktober 2016 senang je. Hanya perlu tinggalkan link di kotak komen. InsyaAllah malam nanti (Jam 9.00pm) CK akan umumkan link-link yang bertuah untuk ditepek dalam blog CK ye. 

Sambil-sambil tinggalkan link tu jemputlah follow CK ye. Takde paksaan, melainkan rela hati. 

Instagram Kejupenyet

Pencarian Bloglist September - Oktober 2016
Mula : 2 September 2016 ( Jam1:15 tengah hari )
Tamat : 2 September 2016 ( Jam 8:00 malam )


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

11 ulasan:

  1. http://gadestimur.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. http://aienlieyrusli.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. http://musicstyle29.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. http://starlavenderluna.blogspot.my

    BalasPadam
  5. http://ucingkadayan.blogspot.com

    Hi Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing (>.<0

    BalasPadam
  6. do visit my blog :)

    http://lyalee.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. http://nahunabila.blogspot.com/

    BalasPadam