23 Disember 2011

- na tdow ! yeyehh [!] -

hey geng ! [!]
ari nie aku catat rekod kowt tdow jat 2jam je..
masa mlm aku di abes kn dgn maen game.
yeyeee ! aku kembali m'gilerk maen MY SHOPS
eh-2 kowng yg layan game tue meh-2 add aku.
kta  tmbnh kn jiran tetangga then rajin-2 laa bagi 
apew-2 yg ptt auw.. heheh [melalut suda]
tadi bosan-2 maen game kn sempat lagi kowt aku edit
pixca with someone. hehhehe ! sapa dya ? lalalalaaa
sbnar nyer utk entry nie aku nak mengadu pasal mata tp
tah acm mane bole melalut bagai.. :)
waaaaa.. ~! mata aku da mengatok tahap gaban nie.
aku nak tdow ! aku na tdow ! aku nk tdow bole ta ?
mlm td raga-2 kes serangga tue aku terus ta dpt tdow auw :(
pdhal org laen dah syok tido lena di ulit intan permata.. hahha
hey-2 kowng ples auw jgn gnggu aku beradu ea. hehhee
nnt ble dah puas tdow aku smbung on9 kembali..
tapi bole kn on9 ? urm.. btw aku dah jnji dgn adek aku nie,
tuk ari nie aku nak bawak dia pergi shopping, nk teman
dia pergi merayap naek si basikal keding tue then nak lyn maen
game sama-2 dgn dya.. 
apa pun aku harap plan tuk ary ney berjalan lancar :)


take note : mlm td sepanjang malam aku xdapat tdow, nasib baek ada dya yg sudi teman kan aku. kesian kt dia kn sbb aku ganggu tidow dia. hehehe dah laa pagi nie dia kerja, nnt comfrem-2 dya sambung tdow kt ofis ney. aptb laaa ! comfrem keje ta berjalan tuk ari nie kn ! kn awk : ) heheheh.. awk-2 seandai nya awk baca entry nie kn, org nak ckp thanks auw coz sudi teman org txt + gayut mlm td.. dan sorry coz owg da susah kn awk ea :) awk syg owg kn ? [?] :|

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: