02 Mac 2012

- ye ! aku tgh marah -

assalamualaikum ! semua happy ? sehad ? good !

ok peeps, entry nie aku nak luahkan apa yang terbuku di hati. serius utk hari nie mmg hati aku panas memanjang. apa owg nak ckp, apew owg nak cter, ape owg nak kata lantak kowng laaa.. ade aku kisah dgn semua tue ? aku mmg blh bersabar tapi sabar aku ada had dan batas. mmg selama nie aku melayan jerk kowng wahai kekawan aku kat fb tapi layanan aku pun ade had nyer. apa kowng bt aku sabar jerk tapi sabar aku ade sempadan ! tapi bila sampai tahap kowng petik nama aku, mmg sorry too say kwn ! angin aku mmg dah sampai ke kepala ! 

hurmmm....
dunia zaman cyber memang langsung tak boleh pecaya kn ? semua benda yang ada kt dlm tue tipu semata-2 ! serius aku dah penat dgn semua niee.. apa penyer manusia laaa, depan ckp syg tapi belakang melayan-2.. cehhh ! owg mcm tue sptut nyer bagi mkn kenyang-2 then pukul sampai lembik dan campak jerk kat sungai pahang bagi makan buaya. huh ! konon laa kaw bersayang-2 knn ! piiiirrrahhh kwn ! syg ko tue mmg x bernilai laaa sbb ucapan kau hanya di mulut bukan di hati ! tap apa pun berlaku aku harap kau berubah sebelum keadaan bertambah teruk. 


take note : apa pun yang berlaku ari nie aku malas ambek port sbb semua tue xpenting pun bagi aku. huhhh ! semua tue jast cerita pendek dalam hidup jerk kowt.. sbb dalam hal nie aku xbersalah so alu langsung xtakot pape.. hurrmmmm... kat sini aku jast nak bagitahu yang aku tetap dan masih sayangkan dady. even aku tahu mustahil utk dya sygkn aku kembali acm dlu tapi aku akn terus berharap selagi dalam hati aku ada rasa sayang terhadap dya.. saat nie aku masih sayang dan sangat rendukan dya ! miss u so much ddy :/



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: