16 November 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip


Bagi KP, blog Cik Tulip sangat simple dan ringan. Kenapa KP cakap macam gitu? Sebabnya ni first time KP ke blog Cik Tulip. Mula-mula masuk tu, looooding kejap je. Ok good. Tak payah nak buang masa tunggu lama-lama. Lepas tu masuk-masuk, nampak header yang hitam putih dekat atat tu. Alolooo comel je header tu dekat situ walaupun simple. Deco dalam pun tak banyak mana, jadi senang untuk ditengok-tengok. Blog Cik Tulip simple tapi kemas. Eh, Cik Tulip asal dari Negeri Penyu? Terengganu erk? Samalah kita ツ


Jom join
Terma dan syarat yang dikenakan simple je.
Mana tahu rezeki korang menang hadiah.

Tamat : 30 Nov 2015
Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

7 ulasan:

  1. goodluck ! hihi, semoga ada rezeki :D

    BalasPadam
  2. Good luck yea sis..! semoga ada rezeki untuk sis nanti.. =D

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen sama..

    good luck :)

    BalasPadam
  4. good luck sis :)
    bls kunjungan :)

    BalasPadam
  5. Terima kasih sudi join :D
    Done followback blog kamu :D

    haiii.kite orang ganu haha. sama eh? sep sikittt <3
    psst, ganu area mane ho?

    BalasPadam