25 Oktober 2016

10,000 peluang kerja untuk para graduan | Jawatan Kosong Kerajaan 2016
Anda seorang graduan? Anda seorang penganggur? Penat mencari kerja tetapi tidak berjaya?

Umum kita ketahui, pada masa kini ramai graduan yang terpaksa menganggur lantaran kesukaran mendapat peluang dalam pekerjaan. Mungkin ada diantara syarikat yang tidak mahu menggajikan mereka kerana kurang yakin akan preatasi dan potensi mereka.

Disebabkan hal itu, ada diantara para graduan tersebut terpaksa bekerja dalam bidang yang berlainan dari apa yang dipelajari ketika di universiti/institusi terdahulu.

Jangan gusar! Jangan takut. Jom saya perkenalkan satu laman web yang awesome !

JAWATAN KOSONG merupakan satu website yang menyediakan lebih daripada 10,000 jenis kerja kosong yang anda boleh mohon. Berribu-ribu pekerjaan dalam satu website! Mudah dan senangkan.

Mungkin ramai di luar sana masih menganggur kerana tidak menjumpai pekerjaan, atau tidak mendapat tawaran kerana tidak menjumpai sumber untuk mengisi jawatan kosong yang sesuai.

Government.My juga menyediakan jawatan kosong kerajaan  dan memberi anda peluang untuk mohon kerja kerajaan dengan lebih mudah dan effektif. Bekerja di jabatan kerajaan adalah satu peluang yang sangat menarik dan menjamin masa depan. Debakkk!!

Antara jawatan kosong yng ditawarkan dn mudah untuk dipohon termasuklah jawatan kosong maybank, jawatan kosong kastam, jawatan kosong jpj dan jawatan kosong kemas. Antara kelebihan jika anda apply pekerjaan dengan website ini adalah penerimaan dan serapan masuk kerja lebih tinggi kemungkinannya.

Jom basmi pengangguran. Pihak kerajaan khususnya Kementerian Sumber Manusia haruslah bertindak dan mengorak langkah proaktif bagi mencegah kenaikkan kadar penggaguran di negara kita

Tips Hadapi Temuduga
Apa yang pentingnya adalah persediaan yang rapi sebelum menghadapinya dan gunakan teknik yang betul semasa menjalaninya.

Tunjukkan dan buktikan bahawa anda adalah calon yang terbaik kepada kerja dan jawatan tersebut. Berikan semua maklumat yang boleh mengagumkan mereka.Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

2 ulasan:

 1. Banyaknya jawatan kosong sekarang...Nak memohon la cam nie..Mana tahu rezeki AM..

  Posting terbaru AM
  Fibroid - 10 Tips Pemakanan Yang Ramai Abaikan


  Ikhlas dari
  AlongMisuari.com

  BalasPadam
 2. Satu laman web yang mempunyai info mengenai jawatan kosong.

  Apa yang penting usaha, kalau rezeki tak kemana

  BalasPadam