13 September 2011

-berhutang pandai nak bayar ta brapa nak pandai-

alahaii... bla msuk bab ney mmg ak x ska giler2. di sbb kn fkir ko kwn ak dn tgh terdesak tuh yg aku bg pinjam tp last-last otak aku ugk yang naek kering. dh brbulan aku bg masa kt kowng tp sesen pun aku xpernah merasa duet tuh. bla aku mintak kn acm2 alsan yg kowng bg. alahaii.. klau acm nie bnkrap laa aku sengal.wehh.. bayarlah hutang aku cepat. aku tgh nk pakai duet ney beb. pokai tahap tenuk nie der, siyeh sampai kan nk isi minyak moto pun aku terpaksa gna bantuan pa&ma. malu tau tak.! dh tua bangka pun mntak bntuan dri dyowng. dsbb kn kowng laa bajet aku lari ishhh.. kwn-kwn untung la aku kwn dgn ko kn

p/s: kawan2 gak tp klau bab duet jgn tnya kenapa tetbr dri kwn bole jd musuh ea. aku bukn nk ngungkit tp dh pent laa tlg kowng. asl xde duet jerk terpakck dpn aku. bla kowng ada duet batng ibung pun xnmpk, nk tnya khbr aku lg la sush kn. jns aku sng jerk der, dh klau aku tlng ko, ko pun pandai2 laa back up aku balek ngok. aku ney ukn along yg ada duet beribu2 tuh, aku just nk tlg kowng jerk.
Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: