Klubna Laleh Testimoni

KOPI KLUBNA & LALEH membakar lemak lebih cepat.

















Minum #klubnalaleh bantu bakar lemak dalam badan sebab bahan bahan dalam klubna laleh menghalang pembentukan lemak. 

Jadi lemak tidak akan diternak bila minum #kopiviral ni 😁

✔MEMBANTU mengecilkan badan
✔MEMBANTU melawaskan pembuangan
✔MEMBANTU menurunkan berat badan 
✔MEMBANTU merampingkan
✔MEMBANTU mengempiskan perut

Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagi dengan #klubnalaleh.

Untuk pertanyaan dan order
0136462960


Kebaikan Klubna Laleh | Kopi Kurus Viral

KEBAIKAN KLUBNA (GREENCOFFEA BERAS PERANG)


[MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN]
———————————————-
💎MENAHANKAN SELERA MAKAN
💎MENAMBAHKAN TENAGA SEPANJANG HARI
💎MENGEYANGKAN SEPANJANG HARI
💎MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM BADAN
💎MEMBUANG AIR LEBIHAN DALAM BADAN
💎MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR KECIL
💎MELANCARKAN PENGALIRAN DARAH
💎MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
💎MENIGKATKAN DAYA PERTAHANAN
💎MEMBANTU KESIHATAN OTAK,KULIT&MATA
💎MEMBANTU MERAWAT MASALAH KENCING TIDAK LAWAS
💎MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI
💎MEMBANTU MASALAH PRIOD TIDAK TERATUR

CARA PENGUNAAN KLUBNA

———————————————-
CAMPURKAN 1 SACHET KLUBNA KE DALAM 120ML-200ML AIR PANAS KACAU DAN MINUM SETELAH SUAM.


KEBAIKAN LALEH


[MINUM MALAM SEBELUM TIDUR]
——————————-

💎MENGATASI MASALAH SEMBELIT
💎MENGAWAL PARAS GULA DALAM DARAH
💎MENGURUSKAN BADAN
💎MENGURANGKAN KOLESTROL
💎MENYEGAH SINDROM IRITASI USUS
💎MENGURANGKAN RASA LETIH DAN MENGANTUK
💎MEMBERI RASA SELESA DI PERUT

CARA PENGUNAAN LALEH

—————————————
CAMPURKAN 1 SACHET LALEH KE DALAM 120ML-200ML AIR SEJUK /KOSONG KACAU DAN SEDIA DIMINUM

TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
🌸WANITA MENGANDUNG
🌸PESAKIT JANTUNG
🌸MENYUSU BABY BAWAH 6 BULAN


Cara Transformasikan Diri Sendiri

Motivasi diri

1.🚫Asal : Aku takde duit nak berniaga.
✔Ubah : Sebab aku takde duit lah aku mesti berniaga.

2.🚫Asal : Aku mana ada bakat berniaga.
✔Ubah : Aku mesti cari seseorang untuk belajar berniaga.

3.🚫Asal : Keluarga aku mana ada berniaga.
✔Ubah : Aku mesti jadi contoh kepada keluarga aku untuk berniaga.

4.🚫Asal : Aku mana ada masa berniaga. Selalu sibuk.
✔Ubah : Aku mesti belajar urus masa. 24 jam cukup jika bijak uruskan masa.

5.🚫Asal : Aku takut gagal, tak laku dan malu.
✔Ubah : Apa yang aku dapat jika aku takut & malu? Tak dapat apa pun. Buat & adjust je.

6.🚫Asal : Aku takut sombong bila kaya.
✔Ubah : Ramai juga orang miskin yang sombong. Aku kaya aku tidak menyusahkan sesiapa. Aku boleh bantu orang yang memerlukan.

7.🚫Asal : Aku banyak hutang.
✔Ubah : Sebab banyak hutang lah aku mesti berjaya dalam bisnes. Keuntungan bisnes boleh bayar hutang dengan lebih cepat.

8.🚫Asal : Aku belum bersedia. Ilmu & pengalaman takde.
✔Ubah : Aku mesti bertindak sekarang. Ilmu & pengalaman pasti ada sepanjang aku berniaga.

9.🚫Asal : Kalau aku kaya & berjaya, aku takut kahwin dua, tiga atau empat.
✔Ubah : Ramai juga orang miskin yang kahwin lebih dari satu. Aku mesti fokus untuk berjaya dalam bidang bisnes.

10.🚫Asal : Bila masa sesuai untuk berniaga?
✔Ubah : Sekarang masa sesuai untuk bermula. Ya. Sekarang! Bukan esok. In Syaa ALLAH. Aamiin.

Jom Ubah ! Transformasi kan diri kita!

👆Ubah cara pemikiran kita ! fikir positif dapat positif fikir negatif dapat negatif


Cara Minum Klubna Laleh

[#TERBONGKAR] *RAHSIA PERUT KEMPIS + BADAN SUSUT SEPANTAS 15 HARI*
.
Perut 2X GANDA Lebih Kempis
.
Tak Habis satu box, dah repeat order ! Woww luar biasa .
.
KEISTIMEWAAN Klubna Laleh : 


👑Kesan KETARA seawal 15 hari (perut kempis)
👑mengurangkan selera makan
👑Menyekat pertambahan berat badan
👑membaiki sistem pengahadaman
👑Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
👑Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
👑Menghalang pembentukan lemak berlebihan
👑Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
👑Membuang toksin dalam badan
👑Tanpa perlu bersenam
.
.
Kandungan :


👉Grape Seed
👉Arabic Gum
👉Psylium Husk
👉Brown Rice
👉Carcinia Cambogia
👉Lemon Powder
👉Rabusta Coffee
👉Green Coffee
.
Selamat digunakan, lulus KKM.
.
Nak cantik nak slim, jangan bertangguh-tangguh. Bangkit dari kemurungan, cari keyakinan diri.
.



Jom minum, jom kurus ! 😘
Free gift menanti awak 💃
.
0136462960
www.wasap.my/60136462960
www.instagram.com/klubna.laleh
www.facebook.com/klubnalaleh.seremban


Pengalaman Tukar Clutch Motosikal 2019

Adoi apa lagi yang sakit ni wahai kesayangan... Memanjang masuk workshop untuk tahun ini. .. Apa kes?.. Manja nau kau sekarang ye... Halahh halahhhh..

Sebelum ini aku pernah kongsi pengalaman tukar clutch motosikal.. Untuk korang yang nak baca perkongsian tersebut,  boleh ke "Pengalaman Tukar Clutch Motosikal". Waktu tu aku agak noob.. hahahaaaa.. rasa macam ilmu tentang motorsikal waktu tu langsung takde.. sekadar lenjang je.. bila rosak, hantar bengkel.. kihkihkihhh.. bongok, kan!

Dua tahun sudah berlalu.. untuk tahun ni aku tukar lagi clutch tersebut.. macam mana nak tahu clutch tu dah habis ke belum? macam mana nak tahu clutch tu masih boleh digunakan lagi atau tidak? bagaimana nak tahu clutch tu dah nipis ke masih ngam? Eh.. banyak sangatlah soalan.. aku ni bab bab motosikal takde lah terror sangat... main redah je.. main lenjang je weh.. ilmu pun takat suam suam kuku je.. aku masih lagi dalam pembelajaran bab bab motosikal ni. Okay, nak dimudahkan cerita, korang boleh tanya pomen atau mereka yang terror bab bab motosikal.. minta tolong ler diaorang check clutch motor korang tu okay ke idokk... perlu ditukar ke idokkk.. ada faham?

Berbalik pada story aku.. motor tu memang hari hari aku pakai.. setiap hari ulang alik pergi kerja.. pastu pergi cod barang.. pergi pos barang.. bila tiba hujung minggu aku bawak pulak motor tu pegi lepak.. ada tempat yang jauh.. ada tempat yang dekat.. bawak pulak ikut suka hati.. mulas minyak ikut sesedap rasa.. heheee.. sampai satu tahap firasat aku mengatakan motor tu macam bunyi mengaum kuat sangat. ngauman tu kuat tapi motor takde lah laju mana.. mungkin clutch dah habis.. mungkinlah... aku pun tak pasti time tu.. maka dengan gigih aku tanya member member yang tahu pasal motor... ada yang kata clutch tu okay lagi.. ada yang kata clutch dah habis.. ada yang kata clutch tu dah boleh tukar baru.. blaa.. bla.. blaa... maka aku ambil keputusan untuk tukar clutch baru.. dah alang alang nak tukar minyak hitam.. maka tukarlah terus.. 

Budget tukar clutch berapa juta? arghhh melampau sangat sampai juta juta.. kau ingat aku main juta ria ke apa syaiton.. budget aku dalam RM200 je.. tak besar mana dan tak kasar mana.. aku plan nak tukar clutch sama seperti yang asal sebenarnya.. tapi selepas mintak pendapat beberapa ahli penal.. mereka yang tahu tentang motosikal.. maka aku pun ubah keputusan. heheee guna 2 spring racing dan 2 spring biasa... ape macam on tak on? cehhh berlagakk!

Tung.. tang.. tung.. tang.. maka gigihlah si pomen mengerjakan motor aku... bukak itu ini.. blaa.. blaa.. blaaa.. sampai siap.. dari pemerhatian aku.. kerja kerja tukar clutch ni agak rumit jugak eh.. memang sabar benar mereka yang buat kerja tu.. terbaiklah bro.. terima kasih..

Pisttt.. aku lupa nak snap gambar dari A to Z.. dari diaorang bukak mangkuk.. buka skru.. bukak itu ini hingga siap.. aku sibuk membawang time dyorng tengah buat kerja.. heheee

Okay, untuk korang yang nak repair motor.. nak modified motor.. aku sangat recommend pada korang bengkel motor ni.. hasil kerja diaorang sangat puas hati.. diaorang pun agak peramah.. terlebih mesra alam sangat.. lokasinya di Senawang, Negeri Sembilan.. kalau tak silap aku, diaorang ni buka setiap hari kot.. bermula dari jam 10 pagi hingga lewat malam.. hari ahad juga diaorang buka seperti biasa.. so kalau korang yang ada di sekitar situ, kebetulan motor buat hal.. bolehlah ke workshop diaorang.. 


Tunggu enjin sejuk kejap, sebelum buang minyak hitam yang sedia ada.


Proses buka satu persatu mula dilakukan.. gigih membuka.. 

Ini antara yang digunapakai.
Part item dan tool ni aku tak dapat nak menggoreng dengan lebih detail.. 

Sangat recommend..
Nama Bengkel : M & S Gboss Motorsport Enterprise
Alamat : No.42, Jalan MSJ 2, Medan Perniagaan Senawang Jaya,
70450 Seremban (City)
Contact : 017-803 6460 (Sopam)

Feedback Minum Kopi Viral Klubna Laleh

Hai korang.. pernah dengar tak pasal 'Kopi Viral Kluba Laleh' ?
Korang tahu ke tidak akan kewujudan kopi Klubna Laleh tersebut?

Untuk maklumat korang, Kopi Klubna Laleh adalah sejenis minuman yang membantu korang turunkan berat badan dengan berkesan. Rasa aroma kopi yang memukau. Keenakan kopi yang tiada bandingan. Fuhhhh letopppp gitchu nyah!

Aku adalah salah seorang yang consume Klubna Laleh ni. Antara pengalaman yang dapat aku rasai sepanjang amalkan set Kopi Viral Klubna laleh kurus ni termasuklah

✔️ Rasa kenyang sangat sepanjang hari. Tengok orang makan pun tak lalu. Rasa macam kenyang dah.

✔️ Rasa banyak tenaga sepanjang hari. Aktif je selalu sebab dia bagi extra energy pada kita.

✔️Lemak kita dibakar tanpa sedar. Bila timbang je, dah turun berkilo kilo tanpa sedar pun.

✔️Pembuangan akan lawas tapi bukan cirit birit tau. Tau2 je perut sis dah kempis.

✔️Kulit makin lama makin glowing & flawless. Rasa mulus sangat. Seronoknya rasa hati.


Yang nak merisik khabar tentang Kopi Viral Klubna Laleh boleh whatsapp aku
013 6462960
www.wasap.my/60136462960
www.instagram.com/klubna.laleh
www.facebook.com/klubnalaleh.seremban


Pengalaman Kali Ketiga Mendaki Gunung Datuk, Rembau

Assalamualaikum..

Bila sebut pasal hiking, akulah orang yang paling teruja. Memang tak sabar nak mula masuk hutan. Nak bau perfume hutan. Nak rasai angin dan suasana hutan. Hutan memberikan sebuah ketenangan untuk aku. Disebabkan itulah, walau sesibuk dan sepenat manapun, aku tetapi juga akan hiking diwaktu hujung minggu. 

Pengalaman mendaki Gunung Datuk untuk kali ketiga sangat berbeza dengan dakian sebelum ini. Bagi aku, dakian kali ni lebih mencabar. Cabaran! pewai terukkk

Perjalanan aku dan kawan kawan bermula seawal jam 4pagi. Sampai ke puncak Gunung Datuk lebih kurang jam 6pagi dan memulakan perjalanan turun ke kaki Gunung Datuk lebih kurang jam 8pagi. 





d

d



 








Rindu nak kembali hiking. Tapi buat sementara waktu terpaksa lupakan seketika hobi ini. Aku agak sibuk dengan kerja dan juga perniagaan online. Selain itu, cuaca sekarang juga tidak menentu. Doakan aku dapat kembali hiking seperti biasa ye. Rindu bau hutan. Hutan memberikan satu ketenangan untuk aku. Aku tenang dihutan.

TIKET TERBANG MURAH IDAMAN SEMUA

Siapa yang tak suka kalau dapat cari tiket flight dengan harga semurah yang korang boleh dapat. Especially pada zaman skarang ni korang nak cari tiket yang murah supaya korang boleh travel dengan senang disebabkan hal kerja atau nak pergi bercuti dengan family. Aku faham sebenarnya dengan keadaan ekonomi yang tak menentu sekarang korang nak cari solution untuk save sket bajet korang nak pergi bercuti. So kat artikel ni aku nak share rahsia camne korang nak cari cheap flights booking yang senang. 
Find Cheap Flight Fast!
Firstly korang pernah dengar pasal apps Traveloka tak? Kalau kaki travel mesti pernah dengar, kalau belum pernah ni salah satu solution yang terbaik sebab kat Traveloka ni korang boleh find out tiket flight yang murah. Caranya korang bukak apps tu, korang search flight yang korang nak. Contohnya kalau korang nak ke Langkawi, korang boleh dapat cheap flights to Langkawi dengan apps ni. Korang pilih tarikh yang bukan cuti sekolah atau cuti perayaan yang ada kat Malaysia ni, dan nanti akan keluar list airlines yang ada. Selalunya yang paling murah sure kat paling atas. Kalau korang rasa terlebih bajet korang boleh try tarikh yang lain. Senang kan?


So kalau korang ke Langkawi nanti korang boleh la visit Air Terjun Temurun yang terletak di Datai Bay adalah air terjun 3 tingkat yang tertinggi di Langkawi. Air terjun ini diairi oleh air sungai daripada utara Gunung Mat Cincang. Batuan yang terdapat di kawasan air terjun ini dikatakan telah berusia mencecah 500 juta tahun. Dari tempat meletak kereta di laluan utama, kawasan air terjun yang terendah dapat diakses dalam hanya 5 minit berjalan kaki. Laluan di dalam hutan rimba Gunung Mat Cincang yang disediakan sepanjang perjalanan ke kawasan air terjun juga cukup mesra pengunjung, lengkap dengan beberapa buah gazebo yang boleh korang singgahi untuk merehatkan badan dan menghirup kesegaran oksigen yang ditawarkan. Sebagai peringatan, Air Terjun Temurun adalah sebuah tarikan yang mengikut musim yang mana korang dapat menikmati curahan air yang banyak hanya ketika musim hujan iaitu dari bulan September – Oktober.

Kalau korang tercari-cari kudapan dalam harga bajet untuk dinikmati setelah puas makan angin, datanglah ke Pasar Malam Temonyong yang terletak di Kampung Lubok Buaya. Pasar malam ini dibuka pada setiap hari Khamis dari jam 6 petang hingga 11 malam. Kalau korang merancang untuk ke sini, seeloknya, datanglah seawal yang mungkin supaya mudah untuk korang mendapat tempat parking kereta. Dah jumpa parking, berjalan-jalan di sepanjang pasar ini korang akan jumpa bermacam jenis makanan seperti sate, nugget, fishball, aneka kuih, cempedak goreng, kuew teow, nasi goreng, kebab dan lain-lain lagi. Air yang dijual juga datang dalam pelbagai jenis warna, tapi yang paling wajib korang cuba adalah jus mangga (Fresh Mango Juice) yang dijual di pasar ni, memang padu!

Pantai Kok adalah sebuah pantai pendek yang dikelilingi oleh pokok-pokok kelapa dan pokok lain yang rendang. Di sekitarnya, korang turut dapat menyaksikan view bukit-bukit batu kapur serta dua buah pulau. Selain lokasi yang menarik untuk menikmati view, perairannya juga sesuai untuk korang bermandi-manda bersama keluarga sebab keadaan airnya yang cetek. Suasana di sekitar pantai ini secara keseluruhannya cukup mendamaikan dan tidak sesibuk pantai lain di sekitar Langkawi. Namun begitu, pada hujung minggu, ramai penduduk tempatan menjadikan kawasan pantai ini sebagai destinasi pilihan.

Pernah dengar tentang paragliding? Aktiviti glider ini lebih kurang sahaja dengan paraglide di mana korang dapat terbang di udara tapi, yang membuatkan glider ni lebih syok adalah sebab korang boleh duduk dengan relaks di atas kerusi sambil menikmati view. Kalau bertuah, dapatlah terbang sekali dengan burung-burung. Seolah-olah menaiki helikopter, dengan mengikuti aktiviti Langkawi Gliders korang dapat menikmati view tanpa batasan sekitar Langkawi sejauh mata memandang dari awan yang tinggi. So guys ni aku dah share untuk korang cari tiket flight murah ke Langkawi. Tapi korang boleh jugak cuba cara ni ke tempat lain jugak. 



Segmen 3 000 000 pageview #JMBELOG

Assalamualaikum
Tahniah sahabat blogger.
Semoga terus kongsikan enteri yang bermanfaat untuk semua



Tamat : 15 Julai 2019




Testimoni Coffee Klubna Laleh

BETUL KE MINUM KLUBNA LALEH BOLEH BUAT KITA KURUS?? MESTI RAMAI YANG NAK TAHU KAN betul ke Klubna Laleh ni boleh buat kita kurus?
👇
👇
👇
Klubna Laleh bantu kawal paras gula dalam darah, jadi kita kurang rasa lapar atau craving nak makan.
.
Bila kurang makan=kurang kalori intake= berat turun.
.
Klubna Laleh bantu naikkan metabolisme badan, jadi makanan ditukar kepada tenaga.
.
Bila makanan tukar kepada tenaga=kurang pengumpulan lemak=berat turun.
👇
Tapi ini semua SIA-SIA KALAU ANDA MASIH LAGI DUK SARAPAN ROTI CANAI NASI LEMAK KUAH BANJIR, MAKAN FAST FOOD, MAKAN BERMINYAK BERGORENG. MALAS NAK EXERCISE !!!
😲
😅
Ohh.. Patut la selama ni duk minum Klubna Laleh sampai berkotak2 pun tak kurus2.. Hahahaaa sediss 🤣
.
Jom kita fokus utk KURUS RAYA HAJI nanti.
Mudahnya KURUS dengan Klubna Laleh💕.
Amalkan juga senaman dan pemakanan yang betul.
.
Agent Klubna Laleh
0136462960
www.wasap.my/60136462960
www.instagram.com/klubna.laleh
www.facebook.com/klubnalaleh.seremban
.
#klubnalalehseremban
.