21 Oktober 2018

Kopi Klubna Laleh Seremban













Instagram : klubna.laleh



Masih lagi tercari2 kopi untuk kuruskan badan? Kempiskan perut? Kecilkan peha? Lengan?😨😨😨

Kopi Klubna Laleh ni lah yang anda patut cuba!😚 Bukan setakat tu, buang lemak2 pada bhgian dagu dan pipi pun boleh. 😱

Jgn bnyk fikir lg, jom cpt2 order dan grab Kopi Klubna Laleh ni. Belum cuba belum tahu. . .
.
Tinggalkan no wasap kat komen bwh Sekarang ad harga promo free gift 3 item 😍😍😱
.
0136462960
www.wasap.my/60136462960

Kenapa Berat Badan Susah Turun
Punca Sebenar Kenapa Berat Badan Susah Turun

Kecewa pula bila kita semangat nak turunkan badan tapi berat badan still maintain macam tu juga. Padahal semua buat dah, senaman, diet, ikat perut dan macam-macam lah yang dah buat tapi hasilnya tetap mengecewakan. Bertambah kecewa lagi bila berat badan makin bertambah. Hmm.

Nak tahu kenapa boleh jadi macam tu?
Ini senarai jawapan untuk persoalan anda tu:

1. Minum air dengan kandungan gula yang tinggi

2. Kurang tidur

3. Tidak bersenam

4. Makan terlalu cepat, tak kunyah betul-betul

5. Kurang minum air masak

6. Makan ketika stress

7. Pengambilan karbohidrat berlebihan

8. Makan dengan kuantiti yang banyak

9. Malas bersenam

10. Makan lewat malam


Sumber : sajakongsi.com
Retak - Bukan Yang Terbaik
Lirik Lagu Bukan Yang Terbaik

Inginku luahkan semuanya
Namun tak pernah diberi masa
Inginku cuba berterus terang
Namun tak pernah diberi peluang

Sayunya hati
Pedih jiwa ini
Kau berlalu pergi
Tanpa simpati

Lepaskan ku jika benar engkau tidak mahu
Sakitnya hatiku tiada siapa yang tahu
Tinggalkan ku jika engkau ada yang baru
Maafkan diriku ku bukan yang terbaik untuk mu

Sayunya hati
Pedih jiwa ini
Kau berlalu pergi
Tanpa simpati

Lepaskan ku jika benar engkau tidak mahu
Sakitnya hatiku tiada siapa yang tahu
Tinggalkan ku jika engkau ada yang baru
Maafkan diriku ku bukan yang terbaik untuk mu


Take Note : Siapa yang minat lagu ni? Okay kita geng! Sejujurnya aku tak pernah tahu pun tentang kewujudan lagu ni sampailah aku layan cerita "Retak" yang bersiaran di TV3. Antara barisan pelakon dalam cerita tu adalah Azrel Ismail, Ayda Jebat, Riz Amin, Liza Rafar dan Shariza Mahmud.

Cerita ni berkisahkan tentang Aida seorang gadis remaja yang berkahwin diusia muda dengan Iskandar, perkahwinan mereka berdua menjadi misteri serta menjadi buah mulut orang. Perkahwinan mereka yang terlalu ringkas serta dilakukan secara tergesa-gesa membuatkan ibu mertuanya tidak berpuas hati dan dapat merasakan seperti ada yang tak kena telah terjadi kepada Aida. Aida bukalah anak orang susah, dia merupakan anak kepada seorang wanita yang kaya serta telah berkahwin buat kali kedua dengan seorang lelaki yang muda. Setelah berkahwin Aida menetap bersama-sama dengan ibu mertuanya. Aida tidak bekerja hanya bergantung pendapatan daripada suaminya yang hanya bergaji kecil membuatkan ibu mertuanya tidak berpuas hati. Aida seolah-olah menyusahkan suaminya dari padangan mata Zaila (mak mertua). Pelbagai cara dilakukan oleh Zaila untuk merosakkan rumah tangga anaknya. Tetapi Aida lebih bersemangat dan sangat bersabar walaupun dibuli oleh dan disindir oleh Zaila.

Dalam cerita ni ada diselitkan dengan lagu 'Bukan Yang Terbaik' pada part part yang menyentuh hati. Dari situlah aku mula meminati lagu ni. Maksud disebalik lagu ni sangat mendalam.



05 Oktober 2018

Kau Bunuh Aku
Perlahan-lahan kamu makin menjauh dari aku. SMS semakin kurang. Telefon sudah kamu tidak jawab. Kamu bunuh aku dengan kesenyapan. Meninggalkan aku tanpa penjelasan, terus sepi, itu perbuatan paling jahat sekali.


04 Oktober 2018

Testimoni Kopi Klubna Laleh
"BIAR BETULL..!! TAK PASAL PASAL #SELERA MAKAN BERKURANG..”BERAT BADAN PUN MANTAIN"

Dulu saya  memang susah nak jaga makan.
Syukurlah jumpa kopi ni, mmg membantu sangat😊

🔥Badan lebih bertenaga.
🔥Kawal selera mkn.
🔥Tidak perlu berlapar.
🔥Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu.

WhatsApp order
0136462960
www.wasap.my/60136462960
#klubnalalehseremban
#teatoxseremban
#teamkaktila