16 April 2012

# SOUL EMPTY

- couple madu kawen hempedu ? -

masa couple, sebelum berpisah si awek akn salam si pakwe. siap cium tangan lagi, konon-konon nak jadi isteri yang solehah. lepas kawen beranak- pinak, si suami akn pergi keja, si isteri tak salam cium tangan suami pun. puithhhh !

masa couple, si awek kalau nak kuar pegi mna-mna kena mintak kebenaran si pakwe dulu. kalau pakwe tak bagi, tak kuar. konon-kononnya derhaka laa kalau ingkar. abes tu, dengan mak bapak boleh plak derhaka ? lepas kawen beranak-pinak, si isteri tak mintak pun kebenaran suami nak kuar. cisss !

masa couple, pakai tudung sbb nak tutup aurat. tak nak bagi owng laen nampak rambut. bila berwebcam dn antar gambar kat pakwe, tak cover pun rambur dan aurat. kononnya, nanti dya nak jadi suami ugk. jadi halal juga nanti. kononnya, semuanua untuk abg syg sorang... bwerkkk !

bila couple, masa dating si awek terpaksa bagi si pakwe pegang tangan, pegang pinggul, cium-2 sikit. bukti cinta laa konon nyer kn. sanggup berkorban jiwa, raga dan dara. takut kalau tak bagi, si pakwe tinggal cari owg laen. bila dah kawen beranak-pinak, dah tak berpeggang tangan lagi. dah tak rasa apa-apa lagi lepas kawen. si suam minta dilyn, tapi ditolak mentah-2. dosa wehhh seksa batin si suami... huh !

masa couple, bila melepak dgn kwn-kwn, semua sibuk citer kehebatan pakwe. bila dah kawen beranak-pinak, bila berborak dgn kwn-wn, semua cibuk citer keburukan dan kekurangan suami sendiri... hampeh !!!

masa couple, si pakwe ckp itu, si makwe pun ikut je, konon nyer nk jadi suami yg tegas laa nnt. bila dah kawen berank-pinak, si isteri jd queen control. si suami ikut je telunjuk si isteri. si suami berdosa sbb dayus, si isteri berdosa sbb control suami. mana taat setia dan kepimpinan sebelum kawen dulu ? blahhh laa !


take note : jgn bazirkan perasaan pada yang bukan pasti milik kita, jagalah diri dan simpan untuk yang sah sahaja

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...