26 Disember 2013

# SOUL EMPTY

- student life -

Assalamualaikum...
hey korang , sihat ? fulamakkkk rasanya dah hampir 2bln kowt aku tak terjah blog nie.. HAHAHaaaa base laa , sbgai sorang student yang xberapa reti nak bahagi masa mmg mcm gini laa jd nyer =_=
btw ak dah b'jaya tamatkan 9bulan praktikal dgn jayanya...hahaaa dan skrg ak kembali b'gelar student utk 3bulan akhir...insyaAllah dipenghujung bulan Fabruari 2014 nanti ak akn final (;
meh sini ak share sedikit sbnyak pixca pixca bdk kls ak, hahaaa mcm mcm gaya yg ada setelah 9bln xjumpa...apa pun alhamdulillah, rasanya skrg kami semua lebih rapat dan lebih bekerjasama kowt dari sblum nie,..

nie reaksi muka masa kiteorg uat projek frst utk pendawaian menggunakan kondiut pvc,
btw owner si projek nie tgh gelabah sbb projek xm'jadi tyme kiteorg test
tapi still mantain dpt posing kowt dpn camera..
#jiejie #hilme #pakcu

nie laa sbhagian dari bdak2 klas ak.. hohooo bilangan asal 30 org tapi last2 diakhir
praktikal tinggal lagi 24org jep...btw dyoeng semua hantu posing (;

sementara tunggu turn utk snap pix paspot bagi lesen wiring,
kami sempat curi2 snap gaya kuak kupu kupu duli..
hahahaaa peace for all !

lalalalaaa saje je ak uat pix tue t'peleot mcm gitu... hahahaa
#pakchak #syiha #oren # pakchu #hilmi #pone
nie laa port lepak kami pepagi *tepi jln dpn bengkel*
hahaaa sementara tnggu lecture , kami b'santai
menikmati panorama pagi (;

peace
#jiejie #yie #oren #akim #himi #qayyum

#semoga persahabatan yang terjalin diantara kami semua b'panjangan dan utuh..doakan kami semua b'jaya lalui kesukaran dan kesusuahan saat menempuhi final exam nanti ye.... #ABM #wiring #wireman #batch2012/2013
- AKADEMIN BINAAN MALAYSIA WILAYAH TIMUR -
- WIREMAN -



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...