29 Mei 2013

- kena HACK !! _

hey kawan kwn jom kasi pecah !
hey kawan kwn jom kita enjoy !
enjoy ? opsss, hati ak tengah panas laa der.
kenapa ? hah meh sini ak nak gtau korang..
malam tadi tersebut laa al-kesah satu cerita..
nak kata drama tade laa, nak kata lakonan lagi laa tdak..
abes kenapa ? *weh diam laaa, jgn gelojoh ! sabar laa, ak nak citer laa nie (:
ok2 citer dya acm nie..
smlam ak rasa mmg hari yang paling tade mod dlm idup aku.
serius rasa sedih yang teramat kowt...
dah laaa bergaduh dgn kesygan x settle2..
pastu kat tempat keje plak rasa mcm dilayang tah pape !
hey korang mmg aku gegurl ! tapi aku pun ada kudrat laa !
dah mmg nie jln pilihan ak so xpyh nak pandang rendah sngat laa.
aku sedar takat mana kemampuan aku, suka aty aku laa nak cabar kemampuan aku,
yang korang xyakin dgn hasil keje ap pehal mangkukk !!! 
*actuly aku sakit aty dgn sikap sesetengah pekerja tempat aku praktikal tue.. mentang2 bos tade dyaorg bole plak buli aku kang ! perhhh mmg gampa*g laaa mangkuk..bole plak dyorg kurung aku kat opis, sdngkan dyorng pegi uat keje kat tapak projek.. hurmmm #aku terasa dgn sikap dyorg yang mcm xmatang tue !
ok, b'balik pada topic asal kita ! 
disbbkan terasa hati tahap babun ak pun ambek keputusan ptg tue, lps lunch ak xnak masuk keje..
hehee.. aku pegi balik umah.. 
alhamdulillah terhibur jgk hati nie dgn kerenah adek adek aku.. huhuuu * happy ! happy ! happy dapat balik umah
letih mlyn dyorng, aku pun masuk la bilik, on lappy bagai..
konon nak berblogging sambil bermukabuka laaa kan.. (:
perhhhh skli ak sign in belog, 
ambekaw tetiber terkeluar satu nota

" orangekecik.blogspot.com say:
note here ok.
Sepi Si Perindu here. sila layari website :
www.facebook/groupCyberITCrew.
blog anda milik saya. sekian terima kasih "
fuhh ! hati ak dah berdebar time nie,
dlm kepala pun dah set * nie comfrem aku dah kena hack !!! shialllll laaa
nsb baek tyme tue aku mampu bersabar lagi.. huhuuu.. *aku panjang akal laa der !
terus aku tkar password dan email.. agak agak ada laa berkali kali aku try baru berjaya..
ending cerita, mmg aku berjaya dapat kan balek belog tue tapi dlm hati nie rasa mcm tak selamat je..
so aku ambek keputusan utk delt terus acc tue * orangekecik@blogspot.com
lepas delt je acc tue terus aku post kat Fb pasl isu nie..
HAHAaaa ! ramai laa jgk yg bagi skongan dan xkurang jgk yang marah2..
apa pun benda dah jadi kan, sabar je laa selagi mampu..
mybe apa yang jd nie ada hikmah kot..
dan skrg ak kembali setia kat belog nie..
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/


Take Note : korang try laa bkk website tue tgok apa yang ada ye . sbb ak dah try berpuluh2 kali xdapat masuk pun dlm tue.. apa pun aku harap belog korang semua selamat... tingkatkan keselamatan diri belog anda.. kalau nak lagi selamat better upah sorang pakguard laa kot ! (:

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

8 ulasan:

  1. Gila punya hackers.. hohoho

    BalasPadam
  2. hahaaa giler kan ?? ayt dya tue xbole blaaa..
    mcm mmenganjing2 jep..

    BalasPadam
  3. saya pun pnh ada pengalaman kena hack. =_=''

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaaa bengang tahap babau rasa kan bila alami bendalah nie...
      apa pun sbr je lahh.. sobsobsobb (:

      Padam
  4. haiiiiii singgah sini awakkk ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam (:
      hai jugak cik ana (:
      singgal lama2 pun xpew :)

      Padam
  5. bahaya gak, pandai2x nak amik blog orang..haha

    BalasPadam