09 September 2013

# SOUL EMPTY

- dpt bby boy -

Assalamualaikum..
hai semua , apa khabar ? sihat ? alhamdulillah.
pada yang xberapa nak sihat tue mahon perbanyakkan makan ubat ye , harap korang cepat sembuh (:
ok ! entry utk kali nie acutally bnyak benda yang nak dishare tapi xtahu yang mene yang patut dishare dulu..
alhamdulillah , 13 ari yang lalu ak baru jep dapat ank buah yang first. baby boy , chumel sngt kowt..
oyeyehhhh serius ak melting giler ngn bby tue.. sayang sangat sangat..
harap dgn kehadiran bby tue ak dan family akan lebih bahagia dan gembira..
semoga kehadiran bby tue memberi seribu satu keberkatan dan kerahmatan buat kami semua..
btw nama bby tue Muammar Khalid bin Muhammad Muammad Gadaffi .*agak pangjang kan !
skrg nie bby tue laaa buah aty kesayangan aku . alhamdulillah dgn kehadiran bby tue , ak makin happy..
tiap hari hanya si bby tue jep yang ade kat dlm kepala aku. si bby tue mampu uat aku lupakan kesemua rasa sedih dan kekosongan di hati (:


#sayang si baby kecik sangat sangat !


4 ulasan:

  1. Tahniahhh...comeL ja budak tuuu....

    BalasPadam
  2. comelnya :D tolong cium pipi baby tu eh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kn2.. huhuuu skrg nie makin cumel bby tue..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...