11 September 2013

- lepaking at Teluk Kemang , Port Dickson , dn area Seremban -

tyme nie kiteorng tgah lepak kat area Teluk Kemang.. hohohoooo overnite laaa katanya..
#miss u alice !

pixca gedik kat City Park, Seremban 2 . serius best giler lepak sini mlm mlm . selain dari pada cahaya lampu yg cantik , kat sini jugak dijadikan tempat b'jog pd waktu mlm.
#alice , oren , mirul

sempat lagi posing ye , bhahahaaa nie dlm kete otw balik dari Port Dickson ke Seremban . oyeyeeeehhh setelah semalaman merayap dn melepak so apa kata kita balek tido dh rest dulu utk seketika !
#alice & oren

tiap kali pegi karokkkk comfrem ak akn request lagu 'Pada Syurga di wajahmu' , sbb lagu tue akn mengingatkan ak pada atok yg ak rindui ! btw thanks dear sbb nyanyikan lagu tue utk oren... lapchu laaa scandl (:
#via karaoke box , seremban utama

nmpk x background ? hah tue laaa City Park , Seremban 2 diwaktu siang . lawa giler kowt tempat nie... kat blkang kiteorng tue tasik taw, bnyak giler ikan besar2 kat dlm tue.. si kura kura pun ada.. btw kat sini dilarang keras utk memancing ye !
#mirul , oren , alice , mia

lalalalaaaa kami kat Pantai teluk Kemang , saje pegi lewat petang sbb nak tgok matahari terbenam..bahahaaaa oyeyeyehhhh hami hantu gedix gedix dpn camera !!!
#alice & oren . thonks to achik coz snap pixca kiteorg (:

lalalaaa dlm toilet pun smpt snap laa beb. tyme nie kiteorg singgah mkm mlm kat restoran ape entah yg area tepi pantai dekat Pantai Port Dickson. tyme nie disbbkan tnggu order lamabt sampai so koteowg pegi laa cuci muka smpil gedix dpn cermin utk skping dua pixca.. hahaaa
#oren dn alice

Pantai Teluk Kemang !
#alice dn oren

pisttt nmpk x kaki tue ? bhahaaa jst nk bagitahu tue kaki aku ! hahaa nie semua keje alice yg xnk snap pixca aku versi full . apapun thanks kat alice , achik dn mirul yang bawak ak jejalan xingat siang mlm tyme ak turun seremban !

lalalaaaa nmpak x si kecik tue , adib rayhan nama dya . olalaaa tyme nie kiteorg overnite overnite kat Port Dickson ..hohohooo tahan giler kowt mata si kecikk nie ...


bckground tue sbhagian area kat City Park , Seremban 2 

perut tgh lapar ! mknan lamabt giler sampai ! dan air yg diorder plak xsampai sampai lagi yg nie..
#nampak x muka tgh bengang ! bhahahaaa

oyeyeyeeeehhh tyme nie pegi karok kat Siang Malam , Seremban 2 .bahahaaa sempat lagi ak posing pelokkk tiang ! kaw ada ker ? diam diam sudaaaaa

aloooo t'senget plak pixca nie.. hah nie laa sebahagiaan dari geng lepak ak masa kat Seremban aritue..nampak x muka tgah kelaparan menunggu order yg xkunjung tiba.. bhahahaaaa
#oren , mirul , shasha , adib , efa , dany , achik , alice

dlm bus otw balek dari Seremban ke terengganu , tyme nie sayu giler aty kowt.. huhuuu thanks kat dyorng yang snggup antar ak kat Terminal Seremban dan tnggu smpai bus ak gerak.. btw sblum naek bus kami sempat pelok tiom laga laga pipi smbil menitiskan airmata..huhuuu sayu kowt , selama hampir seminggu ak akt Seremban , dyorng sentiasa kat sisi dan hiburkan aku. thanks jgk kat mak alice a.k.a mak sbb dh angap ak mcm ank dya sndiri.. btw skrg ak dah jd ank angkat mak


bhahaaa tyme nie smpai je kat pantai teluk kalong , kiteorng trus snap pix so nie laa hasil nyer !
#oren dn acik

karokkkk tyme , oren & alice
#via Seremban Utama

lalalalalalalalaaaaa oyeyeyeeehh karokkk !
#acik dn oren at Seremban Utama

bhahahaaa muka muka happy yang agak lapar . oyeyehhhh
#via Restoran ...... at Pantai Port Dickson .

olalaaaa City Park , Seremban 2
#acik dn oren , kami madu !
 
TAKE NOTE : thanks kat ACHIK , ALICE , MIRUL , DANNY , EFA , SHASHA , PANJANG dn si bby ADIB sbb lyn oren sebaek mungkin tyme oren kat sana . thanks sbb lyn kerenah oren dgn penuh kesabaran.. hihiiii iLOVEu laaa syg's !!!


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan: