14 Januari 2016

Rindu nak aktif

Assalamualaikum

Hari khamis dah hari ni.. macam tak pecaya je.. padahal mmg hari yang ditunggu tunggu pun.. almaklumlah khamis merupakan hari terakhir bekerja bagi setiap minggu di sini.. di terengganu.. so memang khamislah hari fav.. hehee.. tak kisahlah fav ke tidak.. yg penting esok jumaat dan lusa sabtu.. CUTI!

Alhamdulillah.. pagi ni aku masih berkesempatan utk berblogging.. sempat blogwalking beberapa blogger yg tinggalkan jejak di sini.. nak jugak aku terjah blog korang? meh tinggal je link dekat sini.. insyaAllah nanti aku terjah menerjah ye..

Pagi ni mood agak lain macam sikit sebenarnya.. rasa rindu nak aktifkan blog mcm tahun lepas.. hehee waktu zaman study.. duduk hostel.. ada wifi free.. bila tade kelas je terus on blog.. itu tahun lepas.. tahun ni aku dah praktikal.. so kena pandai cari masa untuk on blog.. kalau diikutkan penat tu mmglah penat tapi itulah.. sila pandai pandaikan diri anda dlm pembahagian masa dan ketika.. cewahhh..





11 ulasan:

  1. cik en x sempat nk bw.. ni pun curi2

    BalasPadam
  2. Jemput Singgah ye,..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Hihi...tak apalah...bila ada waktu senggang...ha boleh blogwalking adik...in sha Allah kawan2 faham...

    BalasPadam
  4. chewah...azam tahun baru tu!

    salam perkenalan...
    sy br singgah & follow Blog ni
    jemput singgah & Follow Blog sy juga

    BalasPadam
  5. Happy berblog yer.. Hp kan ada boleh je nk berblogwalking nie..

    Blogwalking sini

    Black & Decker Cordless Drill CD9600

    BalasPadam
  6. HEPI new year., hehe2 rindu kann

    BalasPadam
  7. Salam , moga dipermudah , ada masa dan ruang boleh je aktif balik :)

    BalasPadam
  8. Ajar boss skali blogging la.. ehehe

    BalasPadam
  9. terima kasih selalu singgah blog kita, walaupun KP busy dgn praktikal :D

    BalasPadam