Tips Kurus Dalam Masa 3 Bulan

7 tips kurus nak kahwin 3 bulan lagi



1. Mesti ada target realistik. Contohnya korang nak turun berapa kg? 15kg dalam masa 3 bulan boleh achieve. Target turun 5kg sebulan. Korang mesti fokus satu specific amount.
.
2. Amalkan makanan lebih serat & protin untuk perut kempis & shaping up.
.
3. Jangan ikat perut berlapar sangat. Ikat perut tak bagi kesan yg elok untuk kurus. Tak pasal nanti muka tak bermaya & pucat time nikah k. Makan secara berkala, on time, & minimum 5 kali sehari.
.
4. Minum air kosong minimum 3 liter sehari. Nak kurus cepat & kulit cantik time kahwin kan? Lebih banyak lebih bagus. Kurangkan pengambilan air manis untuk kesan maximum.
.
5. Senaman bebanan atau cardio 30 minit 4 kali seminggu atau 10 minit pagi & petang setiap hari. Tak perlu commit gym, buat di rumah je pun boleh.
.
6. Jaga emosi. Happy, tenang, & positif je. Bakal pasangan tetap terima kita seadanya, cuma kita nak sihat & kurus untuk si dia. Jangan stres tau, nanti dahi masih berkerut time majlis jadi tak cantik pula nanti. Smile k.
.
7. Amalkan minum jus buah-buahan & sayur-sayuran at least 2x sehari sahaja.
.
8. Minum klubna laleh secara konsisten. Amalkan 1 sachet klubna diwaktu pagi sebelum sarapan dan 1 sachet laleh diwaktu malam sebelum tidur. Klubna lakeh sangat bagus dalam membantu korang dapatkan berat badan yang diinginkan.
.
0136462960
www.wasap.my/60136462960
www.instagram.com/klubna.laleh
.
#tipskurussebelumkahwin
#tipshidupsihat
#gayahidupsihat
#tipskurus
#klubnalalehseremban
#kopiviral
#kopiklubna
#juslaleh
#kopitenaga
#kurusseawal2minggu

2 ulasan