14 September 2012

# SOUL EMPTY

- majlis raya bersama Menteri Kerja Raya dan CIDB Holding -


 

...nampak ta pixca kat atas tuh ? hehee.. tuh laa kemeriahan tyme mengikuti ' Sambutan Majlis Hari Raya Aidilfitri Bersama Menteri Kerja Raya dan Alumni ABM setra Pengiat Industri Pembinaa.' program yang bermula pada 11/09/12, jam 12pm - 4pm dan bertempat di Pusat Konvensyen CIDB, Kuala Lumpur.. Tujuan Program nie adalah utk mengumpul seramai 1000 orang bekas pelatih ABM dan sekaligus mengeratkan silaturahim... setiap ABM diwajibkan menghantar wakil seramai 200 orang bersamaan 5bijik bus... fuuhh ! ramai kn kn... mmg agak ramai pun. sepanjang menuju ke sana mmg suasana meriah yang aku rasai... bayangkan 5bijik bus berkonvoi ke sana.. huhuu.. sepanjang majlis neh berlangsung mmg mcm mcm ragam yang aku jumpa.. paling ta bole blaaa bila lecture pun sama naek ngn student yang giler bergambar.. heheheee... apa pun aku happy dan thanks kat bebudak clas (wiremen batch 12/14) sbb ta jemu layan kerenah aku.. even aku sowng je gurlz tapi dyowng ta sisihkan aku... btw kowng mmg terbesh laaa cottt ! harap kita semua dapat habiskan study sama sama... 


4 ulasan:

  1. * lecturer ABM wilayah tengah kt jln chan sow lin pon ada la ea???*

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah ada.. event tuh kat pusat konvensyen, Kl jalan Chan Sow Lin... yg dekt ngn ktm pudu dn hotel metro pudu...

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...