07 September 2012

# SOUL EMPTY

- tempat praktikal jd isu -

pejam celik pejam celik ada lagi 6bulan masa utk aku praktikal... sesekali bila terlalu mengira detik aku rasa acm lama laa pulak.. tapi bila aku duk congok dan congok rasa excited tuh ta terkira...awal awal lagi aku dah plan na paktikal kat kuantan.. dgn alasan sbb dekat ngn penyu'tua... ikutkan aty na je paktikal kat temerloh sbb lagi dekat ngn dya.. tapi temerloh tuh bandark kecik so peluang kerja ta banyak.. kuantan kira ok laa kowt.. sbb nnt ujung minggu dya bole dtg jenguk aku kan... tambahan lagi dya pun dah na abes stdy so nnt bole laa dya cari kerja area kuantan sementara tunggu na smbung stdy lagi kowt... hehee.. ta sabar wasa nya na jayakan plan neh.. tapi baru baru neh family aku ada bunyik pasal tempat praktikal..dyowang na aku paktuikal area terengganu je.. dgn alasan dekat sikit ngn fmily.. nnt ujung minggu bole laa balek selalu... ayah aku plak bercdng na tlg supaya aku dpt praktikal kat pelantar minyak area kertih...utk setakat neh semua cdngan dyowng aku terima even aty ta rela.. mls na membangkang malas na membantah sbb ta na dyowng fikir yang bukan bukan... tapi aku harap nnt dekat dekat ngn masa utk praktikal aku mampu explian kan kat dyowng kenapa aku nak praktikal kat kuantan tuh... lagipun dyowng sendiri tahukan kwn kwn aku ramai kat sana berbanding terengganu... so apa pun berlaku i'Allah aku akn berusaha utk dapat praktikal kat kuantan... 

 



2 ulasan:

  1. aww ... decide what's best for you. All the best ya ;)

    BalasPadam
  2. buat lh pilihan yg terbaik utk masa akn dtg

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...