07 Oktober 2012

# SOUL EMPTY

- kerjaya saia menyeronokkan -

keselamatan harus diutamakan ketika berada di tempat yang tinggi..
kekuatan fizikal dan mental harus kuat ! #ouh tidakk ! jgn gayat suda !

yahooo ! berdiri sama tinggi dgn street lighting.. tyme panjat tangga tadi gerun giler kowt..
panjat sambil jerit utk hilangkan rasa takut.. alhamdulillah bebudak clas semua bagi smgat kat aku !

sempat lagi posing.. ! yg sblah tuh pixca tyme aku baiki lampu jln bahagian bawah...
kebiasaannya kat bahagian bwh, neutral link yang rosak..
yg kat sblah lagi tyme aku baiki bahagian atas..selalunya bahagian atas plak mentol yg rosak..
selalunya disbbkan dimasuki air ataupun jangka hayat lampu dah luput..
cuak giler kowttt tapi apapun keje tetap settle !  

take note : nampak ta pixca yg kat atas tuh ? tuh laa antara pixca yang sempat aku snap tyme melakukan kerja kerja membaiki lampu jalan.. neh salah satu tugasan yang ada dlm silibus aku so aku dah selamat menyelesaikannya.. tyme menelesaikan tugasan neh mmg beto beto memerlukan ketahanan yang tinggi.. fuh ! bayangkan tyme matahari tegak kat ats kepala kiteowng terpaksa berdiri kat tepi tepi jln.. hahaaa.. abes itam  kulit i nyah ! tapi apapun aku enjoy ! thanks kat bebudak clas aku yang ta putus putus bagi sokongan dan paksa aku naek staging yang tinggi gedabak tuh... frst naek mmg aku gayat wehhh.. tapi bila dah sampai kat ats semua tuh mcm base je... fuh terbaek laaa tugasan neh... <3





1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...