18 Oktober 2012

- percaya laa kat saia -

GF : awk, saia na bagitahu awk sesuatu..
BF : ya awk, apa yg awk na ckp ?
GF : Ex saia dtg balek na kat saia..hurmm..
BF : hah ?? emm, awk masih sygkan dya ke awk ?
GF : entah laa..tapi dya hadir sblum awk..awk rasa apa yg ptt saia uat skrunk ea ?
BF : kalau awk masih syg kat dya, awk pegi laa pada dya..
GF : awk ta jelous ke ? awk ta marah ?
BF : [tunduk ngn nada suara yang sayu] uat apa saia na marah awk..mybe dya bole jaga awk ngn sempurna..saia tahu kalau awk sygkan saia, ta kan ada org laen yg bole rampas awk dari saia..[tunduk lalu setitis airmata jatuh m'basahi bumi]
GF : [t'diam t'paku ngn kata kata kekasihnya] awk, awk..dengar laa sini..pandang laa saia..saia ta perlukan yang laen..saia ta na pengganti awk..saia ta na kenangan lampau..saia hanya mahukan awk seorang jerk..saia janji cinta saia hanya utk awk..even nnt jasad saia dah ta de..tapi hati saia tetap terpahat nama awk..
BF : hurmmm..
GF : awk..sorry auw kalau saia dah uat awk sedih..saia tahu salah saia sbb dah jatuhkan airmata awk yg b'harga tuh..sorry auw syg ! hanya awk yg saia syg..
BF : tapi nnt klau Ex awk pujuk awk mcm mna ? mesti saat tuh hati awk akn berbelah bahagi..hurmmm
GF : ta de maknanya semua tuh..syg saia hanya utk awk.. ples percaya kat saia..saia terlalu syg kat awk..saia takut kehilangan awk..me love you E'J..

 

take note : hargai laa insan yang menyayangi kita..kerna andai nnt jika sampai suatu saat rasa sayang tuh hilang jgn sesekali berangan utk merasainya lagi rasa kasih dn sayang darinya..


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

2 ulasan:

  1. Kalau dah ada yang datang semula, eloklah serahkan keputusan pada si GF, tak payah nak berebut hati. Kerana jika hati GF milik BF yg skrg, dia sendiri takkan trfikir nak tanya soalan tu.. Siapa suruh byk Ex.. Haha

    BalasPadam
  2. Kalau skang ni kasih sayang tak dihargai..jgn sedih2 sgt..Allah merancang sesuatu yg lebih baik buat kita di masa akan datang. Insya Allah... :)

    BalasPadam