07 Januari 2014

- 5jm non stop-

Assalamualaikum.
Hai korang , thanks sudi terjah sini ea..meh2 baca sepatah dua tiga kata yg ak merapu kat dlm entrty nie...
Huhuuu actly merapu tue tade laa merapu mana ok.. ak jst nak share padal exam amali yg ak harus lalui siang td.
Olalalaa ok , klau korang nak tahu ak nie bdak current so exam amali ak mesti laa ada tan dfgn wiringkan..huhuu klau sblum nie dlm masa 3jm setengah non stop ak mampu settlekn projek y lect bagi , tapi utk arini entah mana laa silapnya masa yang diberikan 4jm ak masih xmampu nak ..btw bkn ak je taw tp hampir sbhagian dari bdk clas ak.. perhhhh nmpk xkat situ mcm mne besrnya projek tue ..huh !
bagi ak mybe ak xberjaya siapkan dlm masa yg ditertapkan kali nie disbbkn masalah tertentu...huhuuu ye laa dipermulaan bln kan , kesihatan yg xberapa nak stabil *senguguttttt laa weh* . giler mcm nak nanges je ak rasa masa nak settlekn projek td..dgn perottt meragam , dgn kejar masa , dgn bdn lesu , arghhhh mmg stresss laa weh ! =_=
spnjng 4jm setlekn projek , ak duk turun naek tangga ,  terkejarke hulu ke hilir cari aksesori yg xcukup , perhhh mmg tade masa nk rest laa weh . skdr curi2 pegi mnum air water cooler jep laa..serius sakit giler tapak kaki ak duk terkejar kejar dgn safty boooot yg keras...sbr je laa labu...tapi apa pun aku dpt jgk settlen projek tue...lect bagi kami masa tambahan sbnyk 1jm so kesimpulannya utk projek kali nie , kami memakan masa selama 5jm non stop (:


Tiada ulasan:

Catat Ulasan